Булочки з сосисками
(покроковий рецепт з фото)
Смачна, м'яка і ароматна булочка з сосисками дуже подобається і дітям, і дорослим.
Що може бути смачніше домашньої випічки - тільки домашня випічка! М'які і ароматні булочки з сосисками люблять всі дітки. Мої діти із задоволенням брали такі булочки на сніданок в школу, ця випічка дуже зручна в дорозі. Давайте порадуємо своїх близьких і спечемо булочки з сосисками за допомогою цього простого рецепту. Розповідаю, як приготувати булочки з сосисками і сподіваюся, що цей рецепт з фото допоможе вам впоратися із завданням. Смачного!
- Молоко - 250 мілілітрів
- Дріжджі - 30 грам
- Яйця - 3 штуки(1 жовток для змащування)
- Сіль - 1 Чайна ложка (без верху)
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 500-550 грам
- Масло вершкове або маргарин - 100 грам
- Кунжут - 1 Ст. Ложка
- Сосиски - 15 штук (якщо великі - 8)
У теплому молоці з цукром розчинити дріжджі. Додати сіль і розтоплене, але не гаряче, масло і яйця. Добре розмішати.
Невеликими порціями додати борошно.
Замішуємо м'яке тісто. Воно повинно бути еластичним і не липнути до рук.
Ставимо тісто в тепле місце, нехай підходить. Зазвичай цей процес відбувається за годину-півтора.
Сосиски очищаємо від плівки. Якщо у вас довгі сосиски - розріжте їх навпіл.
Я поділяю тісто 15-16 частин.
Беремо одну частину тіста і скачуємо в кульку. Розкачуємо в коржик. На одну половинку коржі кладемо сосиску, а другу розрізаємо на смужки.
Починаємо формувати булочку. Загортаємо сосиску з нерозрізаного краю.
Тепер підвертаємо смужки і акуратно прищипують, щоб вони не розгорнулися в процесі випікання.
Викладаємо булочки на деко і даємо їм расстояться хвилин 15-20. Потім змащуємо жовтком і посипаємо кунжутом. Випікаємо при температурі 180-190 градусів хвилин 25-30 до зарумянивания.