Борщ з сосисками
(покроковий рецепт з фото)
Ситний м'ясний борщ нікого ще не залишав байдужим. А тепер ще й з сосисками! Дивимося і запам'ятовуємо простий рецепт.
Немає нічого кращого наваристого борщу, а хто думає інакше - тому просто поганий борщ попадався. Але ніколи не пізно виправиться. Якщо у вас завалялися сосиски, не знаю, що з ними робити - тоді пустите їх в борщ. Для приготування борщу з сосисками вам також знадобиться хороший шматок яловичини, скелет - куди ж борщ без кісточки. Загалом, дивимося рецепт.
- Яловичина - 600 грам
- Сосиски - 100 грам
- Буряк - 3 штуки
- Картопля - 400 грам
- Морква - 1 штука
- Корінь петрушки - 30 грам
- Цибулина - 1 штука
- Томатне пюре або паста - 100 грам
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Лавровий лист - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
Готуємо спочатку бульйон. Варимо м'ясо, обов'язково пінку не забувайте прибирати. Поки вариться бульйон, ріжемо овочі. Спочатку морквину.
Потім цибулю.
Обсмажуємо їх разом.
До золотистого кольору.
Додаємо томатну пасту.
Доливаємо кип'ятку.
Додаємо петрушку.
Ріжемо буряк соломкою.
Картоплю кубиками.
М'ясо дістаємо з бульйону, закидаємо буряк і картопля. Варимо хвилин 10, солимо.
Додаємо обсмажування в бульйон.
Ріжемо сосиски.
Додаємо в борщ сосиски і дрібно порізану яловичину.
Додаємо лаврушку.
От і все! У нас вийшов прекрасний борщ з сосисками. Подаємо з чорним хлібом і часником, в кращих традиціях. Смачного!
От і все! У нас вийшов прекрасний борщ з сосисками. Подаємо з чорним хлібом і часником, в кращих традиціях. Смачного!