Рецепт Шашлик з курки (рецепт маринаду) фото

Шашлик з курки (рецепт маринаду)
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Овочі, Птах, Фрукти, Курка, Куряче філе
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На природу
Гарячі страви, Шашлик

Не всі люблять шашлики зі свинини, а баранина дорога, але є хороша альтернатива. Розповім, як приготувати шашлик з курки (рецепт маринаду). Ця опція доступна кожному за ціною і набору спецій.

Курячий шашлик відмінно замінить вам свинину. Куряче м'ясо не потрібно довго маринувати, воно завжди виходить м'яким і ніжним. Варто враховувати, що куряче м'ясо не таке соковите, як свинина, тому не пережарьте його і вибирайте відповідний маринад. Подавайте шашлики відразу після приготування.

  • Паприка - 2 чайних ложки
  • Чебрець - 1 Чайна ложка
  • Мускатний горіх - 1 Чайна ложка
  • Кардамон - 1/4 чайних ложки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Куряче філе - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Оливкова олія - 0, 5 склянки
  • Часник - 15 зубчиків
  • Вапно - 3 штуки (сік)
  • Червона цибуля - 1 штука
  • Зелений перець - 1 штука
  • Червоний перець - 1 штука
шашлик з курки (рецепт маринаду) - фото крок 1
1. В одній мисці змішайте паприку, чебрець, мускатний горіх і кардамон, додайте чорний мелений перець і сіль. В іншій мисці змішайте зубчики часнику, пропущені через прес з оливковою олією.
шашлик з курки (рецепт маринаду) - фото крок 2
2. Вимийте куряче філе і наріжте його невеликими шматочками, обваляйте м'ясо в суміші сухих спецій.
шашлик з курки (рецепт маринаду) - фото крок 3
3. У велику ємність викладіть куряче м'ясо, додайте до нього суміш оливкового масла і часнику, вичавити сік лайма. Очистіть і наріжте крупно цибулю, викладіть його до м'яса і перемішайте, маринують від півгодини до трьох годин.
шашлик з курки (рецепт маринаду) - фото крок 4
4. Очистіть і наріжте кубиками перці, Червона цибуля. Розподіліть м'ясо і овочі на шампурах.
шашлик з курки (рецепт маринаду) - фото крок 5
5. Обсмажуйте шашлик на грилі до готовності (3-5 хвилин).
шашлик з курки (рецепт маринаду) - фото крок 6
6. Подавайте шашлики відразу після обсмажування, смачного!

Схожі рецепти