Рецепт Шашлик з овочів (рецепт маринаду) фото

Шашлик з овочів (рецепт маринаду)
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Овочі , Зелень , Часник , Цибуля , Базилік
ПП рецепти
На природу , Літні
Гарячі страви , Соуси , Шашлик , Маринади
Кількість порцій: 10
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Сьогодні модно готувати вегетаріанські шашлики з овочів. Також їх можна смажити паралельно з м'ясними. Для їх приготування іноді використовують маринад, щоб надати овочам неповторний аромат.

Опис приготування:

При приготуванні шашликів іноді овочі маринують, а іноді просто залишають їх натуральний смак і запах. Головне - ні в якому разі не солити овочі перед обсмажуванням, тому що вони перетворяться в кашу. Винятком є ​​тільки баклажани: щоб прибрати гіркоту, їх потрібно попередньо посолити. Тут розповім, як приготувати шашлик з овочів (рецепт маринаду).

  • Цибуля - 1 штука
  • Масло оливкове - 2/3 склянки
  • Базилік - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 1/4 чайних ложки
1
Пропустіть часник через прес.
2
Лук подрібніть.
3
З'єднайте всі інгредієнти і добре перемішайте.
4
Овочі на ваш вибір поріжте на шматочки і залийте маринадом на 3-4 годину.
5
Нанизуйте на шампури або готуйте на грилі до готовності.

Схожі рецепти