Шашлик з овочів (рецепт маринаду)
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні модно готувати вегетаріанські шашлики з овочів. Також їх можна смажити паралельно з м'ясними. Для їх приготування іноді використовують маринад, щоб надати овочам неповторний аромат.
При приготуванні шашликів іноді овочі маринують, а іноді просто залишають їх натуральний смак і запах. Головне - ні в якому разі не солити овочі перед обсмажуванням, тому що вони перетворяться в кашу. Винятком є тільки баклажани: щоб прибрати гіркоту, їх потрібно попередньо посолити. Тут розповім, як приготувати шашлик з овочів (рецепт маринаду).
- Цибуля - 1 штука
- Масло оливкове - 2/3 склянки
- Базилік - 1 Ст. Ложка
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 1/4 чайних ложки
1
Пропустіть часник через прес.
2
Лук подрібніть.
3
З'єднайте всі інгредієнти і добре перемішайте.
4
Овочі на ваш вибір поріжте на шматочки і залийте маринадом на 3-4 годину.
5
Нанизуйте на шампури або готуйте на грилі до готовності.