Шашлик з телятини без маринаду
(покроковий рецепт з фото)
Шашлик - це не тільки смачне засмажене на вугіллі м'ясо. Це свіже повітря, гарна природа, спілкування з друзями. А якщо ще й шашлик вийшов соковитим і смачним, значить день вдався на всі сто!
У вас утворилося вільний час і хочеться смачного шашлику? якщо у вас є теляча вирізка, то ніяких проблем - таке м'ясо можна пустити на шашлик без попереднього маринування. Рецепт приготування шашлику з телятини без маринаду гранично простий.
1. М'ясо миємо, підсушують паперовими рушниками і нарізаємо на невеликі шматки - по 3-4 см.
2. Для такого шашлику краще брати велику сіль. Якщо у вас є морська - чудово. Солимо м'ясо і додаємо мелений перець. Сухі трави не завадять, але можна обійтися і без них.
3. Перемішуємо, щоб сіль і перець рівномірно розподілилися.
4. Нанизувати шматочки телятини можна, коли вся сіль "розтане", тобто хвилин через 20-30. Можна між шматочками телятини нанизати і невеликі шматочки свинячого сала.
5. Смажимо шашлик на середньо-жарких стабільних вугіллі.
Приємного вам апетиту і гарного відпочинку!
- Телятина - 1 кілограм (вирізка)
- Сіль велика - 1 Ст. Ложка (без гірки)
- Перець чорний мелений - 2-3 Щепоток