Рецепт Салат з соусом «песто» фото

Салат з соусом «песто»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі, Молочні продукти, Фрукти, Сир, Груша, Шпинат
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні
На обід, На вечерю, На швидку руку, Корисний обід, Легка вечеря
Салати

Сподіваюся, що багатьом сподобається цей вишуканий літньо-весняний салат зі свіжої зелені і фруктів, сиру і горіхів. Цікаву нотку вносить свіжий "песто", приготований з базиліка, часнику і горіхів.

Соус "песто" можна поєднувати не тільки з салатом, але і з вареними спагетті, відвареною картоплею, стручковой фасолью, картопляними галушками і використовувати при приготуванні лазаньї. А зараз ми застосуємо його для салату.

  • Листя молодого шпинату - 500 грам
  • Груші - 2 штуки
  • Ядра грецккіх горіхів - 60 грам
  • Сир блакитний - 150 грам
  • Песто - 2 Ст. Ложки
  • Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 1 Ст. Ложка
1
Промийте листя молодого шпинату, просушіть рушником.
2
Груші наріжте скибочками.
3
Ядра волоських горіхів злегка обсмажте на сухій гарячій сковороді і наріжте великими шматочками.
4
Блакитний сир також наріжте на шматочки або натріть на скибочки за допомогою терки для сиру.
5
Змішайте шпинат, груші, волоські горіхи і сир в салатної мисці.
6
Песто, лимонний сік і воду з'єднайте в невеликій чашці і збийте до однорідної суміші.
7
Полийте салат заправкою, перемішайте, перекладіть в салатник і подавайте на стіл.

Схожі рецепти