Салат з огірків з томатним соусом
(покроковий рецепт з фото)
Салат з огірків з томатним соусом виходить в міру гострим і пряним. Дуже смачно з печеною картоплею і кашею. Ця заготовка - відмінний варіант утилізації будь-яких огірків: маленьких, перестиглих і т.П.
Я перепробувала багато різних томатних соусів, але найбільше нам сподобався "краснодарський" . Він в міру гострий, пряний і відмінно поєднується з огірками. Нижче дивіться простий і швидкий рецепт, як приготувати салат з огірків з томатним соусом.
- Огірок - 1 кілограм
- Цибуля - 2-3 штук
- Часник - 6 зубчиків
- Соус томатний - 100 грам( "краснодарський" )
- Вода - 500 мілілітрів
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Оцет яблучний 6% - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
Овочі вимийте, цибуля і часник очистіть.
Для маринаду в каструлі з'єднайте воду, томатний соус, олія, цукор і сіль. Доведіть до кипіння. Огірки наріжте кружальцями завтовшки 0, 5 см, цибуля і часник - скибочками.
Закладіть овочі в маринад, доведіть до кипіння, варіть протягом 5 хвилин. Влийте оцет, варіть ще 2 хвилини.
Розкладіть огірки в стерилізовані банки, закатати кришками. Укутайте в тепло, дайте охолонути, зберігайте в прохолодному місці.