Сацебелі на курячому бульйоні
(покроковий рецепт з фото)
Sacebeli - гострий і пікантний кавказький соус, який подають до м'яса і птиці. Готується на основі курячого бульйону, томатної пасти, кінзи, часнику і спецій. Сацебелі на столі завжди доречний!
Приготуємо сацебелі на курячому бульйоні в домашніх умовах. Соус виходить чудовим незважаючи на те, що це моя інтерпретація!
Такий сацебелі підходить практично до всіх страв, де присутня м'ясо або птах. Спробуйте приготувати, я впевнений, що вам сподобається! хай щастить!
- Томатна паста - 200 грам
- Курячий бульйон - 300 грам
- Braai - 2 штуки (пучка)
- Часник - 4 зубчики
- Аджика - 1 Чайна ложка (приправа)
- Оцет столовий - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Чорний перець - 0, 25 чайних ложки
- Хміль-сунелі - 1 Ст. Ложка

Дрібно нарізаємо кінзу ножем.

Додаємо до кінзи часник, пропущений через прес. Також кладемо хмелі-сунелі, перець, аджику і вливаємо оцет.

За допомогою дерев'яної толкушкой перетираємо всі інгредієнти.

Тепер додайте томатну пасту і ретельно перемішайте.

Влийте курячий бульйон (нЕ гріти). Перемішайте і посоліть за смаком.

Сацебелі готовий! Смачного!