Рецепт Сацебелі на курячому бульйоні фото

Сацебелі на курячому бульйоні
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Овочі , Птах , Курка , Часник
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Соуси , Для птахів , До м'яса
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Sacebeli - гострий і пікантний кавказький соус, який подають до м'яса і птиці. Готується на основі курячого бульйону, томатної пасти, кінзи, часнику і спецій. Сацебелі на столі завжди доречний!

Опис приготування:

Приготуємо сацебелі на курячому бульйоні в домашніх умовах. Соус виходить чудовим незважаючи на те, що це моя інтерпретація!

Такий сацебелі підходить практично до всіх страв, де присутня м'ясо або птах. Спробуйте приготувати, я впевнений, що вам сподобається! хай щастить!

  • Томатна паста - 200 грам
  • Курячий бульйон - 300 грам
  • Braai - 2 штуки (пучка)
  • Часник - 4 зубчики
  • Аджика - 1 Чайна ложка (приправа)
  • Оцет столовий - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Чорний перець - 0, 25 чайних ложки
  • Хміль-сунелі - 1 Ст. Ложка
сацебелі на курячому бульйоні - фото крок 1
Дрібно нарізаємо кінзу ножем.
сацебелі на курячому бульйоні - фото крок 2
Додаємо до кінзи часник, пропущений через прес. Також кладемо хмелі-сунелі, перець, аджику і вливаємо оцет.
сацебелі на курячому бульйоні - фото крок 3
За допомогою дерев'яної толкушкой перетираємо всі інгредієнти.
сацебелі на курячому бульйоні - фото крок 4
Тепер додайте томатну пасту і ретельно перемішайте.
сацебелі на курячому бульйоні - фото крок 5
Влийте курячий бульйон (нЕ гріти). Перемішайте і посоліть за смаком.
сацебелі на курячому бульйоні - фото крок 6
Сацебелі готовий! Смачного!

Схожі рецепти