Рецепт Каша на курячому бульйоні фото

Каша на курячому бульйоні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Крупи, Куряча грудка, Гречка
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Рецепти для схуднення, Вагітним і годуючим, Для діабетиків
На вечерю, На швидку руку, На сніданок, Ситний сніданок
Гарячі страви, Каші

Ситна і смачна, але при цьому дієтична каша, яку можна подати в будь-який час дня! З великим задоволенням їдять діти і дорослі! Запрошую до столу!

Таку кашу можна подавати з маринованими або свіжими овочами. Крім гречаної крупи, тут відмінно підійде перловка, булгур або рис. Норму бульйону беріть відповідно до обраної крупою і час приготування розраховуйте також. Розповім детально, як приготувати кашу на курячому бульйоні.

  • Крупа гречана - 2 склянки
  • Бульйон курячий - 4 склянки
  • Грудка куряча - 1-2 штук (варена)
каша на курячому бульйоні - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Грудку заздалегідь відварити в підсоленій воді. Отриманий бульйон і варену грудку будемо використовувати для каші.
каша на курячому бульйоні - фото крок 2
Крупу гарненько промийте кілька разів.
каша на курячому бульйоні - фото крок 3
Викладіть крупу в каструлю і залийте бульйоном. Після закипання варіть на повільному вогні до готовності 15-20 хвилин. Коли крупа розпариться і вологи залишиться зовсім небагато, можна виключати і дати каші "дійти" під кришкою.
каша на курячому бульйоні - фото крок 4
Грудку наріжте невеликими шматочками і додайте в кашу.
каша на курячому бульйоні - фото крок 5
Перемішайте крупу з курячим м'ясом і можна подавати до столу! Дуже смачно!
каша на курячому бульйоні - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти