Каша на курячому бульйоні
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Рецепти для схуднення, Вагітним і годуючим, Для діабетиків
Ситна і смачна, але при цьому дієтична каша, яку можна подати в будь-який час дня! З великим задоволенням їдять діти і дорослі! Запрошую до столу!
Таку кашу можна подавати з маринованими або свіжими овочами. Крім гречаної крупи, тут відмінно підійде перловка, булгур або рис. Норму бульйону беріть відповідно до обраної крупою і час приготування розраховуйте також. Розповім детально, як приготувати кашу на курячому бульйоні.
- Крупа гречана - 2 склянки
- Бульйон курячий - 4 склянки
- Грудка куряча - 1-2 штук (варена)
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Грудку заздалегідь відварити в підсоленій воді. Отриманий бульйон і варену грудку будемо використовувати для каші.
Крупу гарненько промийте кілька разів.
Викладіть крупу в каструлю і залийте бульйоном. Після закипання варіть на повільному вогні до готовності 15-20 хвилин. Коли крупа розпариться і вологи залишиться зовсім небагато, можна виключати і дати каші "дійти" під кришкою.
Грудку наріжте невеликими шматочками і додайте в кашу.
Перемішайте крупу з курячим м'ясом і можна подавати до столу! Дуже смачно!
Смачного!