Кислі щі на курячому бульйоні
(покроковий рецепт з фото)
Кислі щі на курячому бульйоні будуть відмінним варіантом першого страви для всієї родини. Якщо вам набридли стандартні супи і борщі, то спробуйте приготувати ці щі, щоб урізноманітнити раціон своєї родини.
Якщо ви хочете побалувати свою родину смачним першою стравою, то прочитайте, як приготувати кислі щі на курячому бульйоні. Це дуже корисна страва з цікавим смаком і чудовим ароматом. Цікаво, що вчорашні щі цінуються набагато більше, ніж свіжоприготовлені.
- Бульйон - 3 L
- Квашена капуста - 500 грам
- Картопля - 500 грам
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
- Спеції, сіль, паприка - За смаком
- Цибуля зелена - 1/3 пучка
Зваріть бульйон з курки з додаванням цілої цибулини і морквини. Процідіть його і налийте в каструлю, в якій плануєте варити щі. Додайте в бульйон промиту під струменем води кислу капусту. Якщо капуста була заквашаена з морквою, то останню додавати в борщ додатково не треба.
Картопля очистіть і вимийте. Наріжте часточками або брусочками. Киньте нарізані бульби до кислої капусти і перемішайте. Варіть під закритою кришкою на повільному вогні протягом п'ятнадцяти хвилин.
В кінці приготування додайте в щі томатну пасту. Poperčite і сіль. Не забудьте, що ви додавали кислу капусту, тому не переборщіть з сіллю. Томіть щі ще кілька хвилин під закритою кришкою, потім киньте в каструлю дрібно нарізану зелену цибулю.
Подавайте щі гарячими або холодними. Коли вони наполягатимуть приблизно добу в холодильнику, то стануть ще смачніше. За бажанням додайте в тарілку з щами сметану і зелень.