Рецепт Картопляний суп на курячому бульйоні фото

Картопляний суп на курячому бульйоні
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Грецька кухня
Овочі, Птах, Картопля, Курка, Морква
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід
Супи

Для ситного і смачного обіду краще наваристого і апетитного супчика навряд чи щось можна придумати. Такий варіант підійде і для дітей, і для дорослих, так що рекомендую придивитися до рецептом.

Хотілося б поділитися з вами чудовою ідеєю, як приготувати картопляний суп на курячому бульйоні. Щоб він вийшов смачним і ароматним, рекомендую використовувати крім традиційних овочів також корінь петрушки, наприклад. Доповнити рецепт можна ще жменею локшини, вона буде тут дуже до речі. Такий супчик точно оцінять ваші близькі по достоїнству.

  • Курка - 1.5 кілограма (приблизно)
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 2-3 штук
  • Картопля - 5 штук
  • Корінь петрушки - 1-2 штук (по бажанню)
  • Сіль, перець, зелень - За смаком
  • Локшина - За смаком (по бажанню)
картопляний суп на курячому бульйоні - фото крок 1
1. Вимийте курку (або два маленьких курчати), опустіть в каструлю і залийте водою. Поставте на вогонь, доведіть до кипіння, підсолити трохи і варіть на повільному вогні 1.5-2 годину.
картопляний суп на курячому бульйоні - фото крок 2
2. Готову курочку остудіть трохи і розберіть, видаливши кісточки і подрібнивши м'ясо.
картопляний суп на курячому бульйоні - фото крок 3
3. У киплячий бульйон відправте куряче філе і цибулину цілком.
картопляний суп на курячому бульйоні - фото крок 4
4. Додайте нарізану моркву і корінь петрушки.
картопляний суп на курячому бульйоні - фото крок 5
5. Очистіть і наріжте невеликими шматочками картопля. Викладіть в каструлю і варіть на середньому вогні до м'якості. В процесі посоліть і додайте улюблені спеції.
картопляний суп на курячому бульйоні - фото крок 6
6. В готовий супчик додайте подрібнену зелень і при бажанні локшину. Перед подачею на стіл дайте супу настоятися під кришкою хвилин 20.
Смачного!

Схожі рецепти