Картопляний суп на курячому бульйоні
(покроковий рецепт з фото)
Для ситного і смачного обіду краще наваристого і апетитного супчика навряд чи щось можна придумати. Такий варіант підійде і для дітей, і для дорослих, так що рекомендую придивитися до рецептом.
Хотілося б поділитися з вами чудовою ідеєю, як приготувати картопляний суп на курячому бульйоні. Щоб він вийшов смачним і ароматним, рекомендую використовувати крім традиційних овочів також корінь петрушки, наприклад. Доповнити рецепт можна ще жменею локшини, вона буде тут дуже до речі. Такий супчик точно оцінять ваші близькі по достоїнству.
- Курка - 1.5 кілограма (приблизно)
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 2-3 штук
- Картопля - 5 штук
- Корінь петрушки - 1-2 штук (по бажанню)
- Сіль, перець, зелень - За смаком
- Локшина - За смаком (по бажанню)
1. Вимийте курку (або два маленьких курчати), опустіть в каструлю і залийте водою. Поставте на вогонь, доведіть до кипіння, підсолити трохи і варіть на повільному вогні 1.5-2 годину.
2. Готову курочку остудіть трохи і розберіть, видаливши кісточки і подрібнивши м'ясо.
3. У киплячий бульйон відправте куряче філе і цибулину цілком.
4. Додайте нарізану моркву і корінь петрушки.
5. Очистіть і наріжте невеликими шматочками картопля. Викладіть в каструлю і варіть на середньому вогні до м'якості. В процесі посоліть і додайте улюблені спеції.
6. В готовий супчик додайте подрібнену зелень і при бажанні локшину. Перед подачею на стіл дайте супу настоятися під кришкою хвилин 20.
Смачного!
Смачного!