Суп овочевий на курячому бульйоні
(покроковий рецепт з фото)
Дуже легкий дієтичний суп чудово впишеться в ваше меню, якщо ви стежите за своєю фігурою або хочете влаштувати розвантажувальні дні після свят. Як приготувати овочевий суп на курячому бульйоні?
Я люблю рідкі супи, тому в даному рецепті вказано таку кількість продуктів, щоб бульйону було більше, ніж гущі. За бажанням можете додати більше овочів або менше води. Щоб не відволікатися від смаку овочів, я не використовувала ніяких приправи, крім зелені, але можна сміливо додати улюблені спеції.
- Картопля - 12 штук
- Морква - 4 штуки
- Куряче філе - 1, 6 кілограма
- Селера - 1 штука
- Чебрець - 1 штука (гілочка)
- Лук-пориста - 1 штука
- Зелений горошок - 0, 5 склянки
- Зелень петрушки - 1 пучок
- Сіль, перець - За смаком
1
Вимийте куряче м'ясо, перекладіть його в каструлю, затейте 3-ма літрами води.
2
Додайте очищену моркву, нарізані черешки селери, очищену картоплю і гілочку чебрецю.
3
Варіть півтори години на середньому вогні до готовності курки. Не забудьте посолити бульйон. Потім вийміть м'ясо і процідіте бульйон. Овочі відкладіть.
4
У зварений бульйон відправте зелений горошок, нарізані моркву і картоплю, нарізану цибулю-порей. Доведіть до кипіння, provara 5 хвилин.
5
Подавайте суп в теплих чашках з рубаною зеленню петрушки і селери. За бажанням м'ясо птиці нарвіть волокнами і додайте в суп.