Суп на курячому бульйоні
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами класичний рецепт супу на курячому бульйоні. Зазвичай його роблять з локшиною або рисом (ми беремо рис) і овочами. Виходить світлий, прозорий і легкий суп. Просто і швидко!
Такий спосіб приготування супу на курячому бульйоні мені дуже подобається своїм "світлим" видом. Бульйон виходить прозорий, але все ж насичений і ароматний (буде краще, до речі, якщо ви для бульйону візьмете домашню курку). А всі інші інгредієнти тільки підкреслюють простоту і витонченість цього простого рецепту супу на курячому бульйоні, так що рекомендую!
- Вода - 2 L
- Курка - 500 грам
- Картопля - 200 грам
- Цибуля - 100 грам
- Морква - 100 грам
- Мал - 100 грам
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
1. У холодну воду поміщаємо курку, ставимо на вогонь, і коли вода закипить - ретельно знімаємо всю піну, солимо і перчимо.
2. Цибуля і моркву моєму, чистимо і дрібно нарізаємо. Кидаємо в суп.
3. Теж саме - з картоплею. Ось тільки ріжемо крупніше, зрозуміло.
4. Коли картопля вже дійде до напівготовності - кидаємо промитий рис і продовжуємо варити до готовності рису.
5. При подачі прикрашаємо подрібненої зелень. Смачного!