Рецепт Суп на курячому бульйоні фото

Суп на курячому бульйоні
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Птах , Курка , Крупи , Мал
Дієтичне харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Перед вами класичний рецепт супу на курячому бульйоні. Зазвичай його роблять з локшиною або рисом (ми беремо рис) і овочами. Виходить світлий, прозорий і легкий суп. Просто і швидко!

Опис приготування:

Такий спосіб приготування супу на курячому бульйоні мені дуже подобається своїм"світлим" видом. Бульйон виходить прозорий, але все ж насичений і ароматний (буде краще, до речі, якщо ви для бульйону візьмете домашню курку). А всі інші інгредієнти тільки підкреслюють простоту і витонченість цього простого рецепту супу на курячому бульйоні, так що рекомендую!

  • Вода - 2 L
  • Курка - 500 грам
  • Картопля - 200 грам
  • Цибуля - 100 грам
  • Морква - 100 грам
  • Мал - 100 грам
  • Зелень - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
суп на курячому бульйоні - фото крок 1
1. У холодну воду поміщаємо курку, ставимо на вогонь, і коли вода закипить - ретельно знімаємо всю піну, солимо і перчимо.
суп на курячому бульйоні - фото крок 2
2. Цибуля і моркву моєму, чистимо і дрібно нарізаємо. Кидаємо в суп.
суп на курячому бульйоні - фото крок 3
3. Теж саме - з картоплею. Ось тільки ріжемо крупніше, зрозуміло.
суп на курячому бульйоні - фото крок 4
4. Коли картопля вже дійде до напівготовності - кидаємо промитий рис і продовжуємо варити до готовності рису.
суп на курячому бульйоні - фото крок 5
5. При подачі прикрашаємо подрібненої зелень. Смачного!

Схожі рецепти