Овочевий суп на курячому бульйоні
(покроковий рецепт з фото)
Цей простий рецепт овочевого супу на курячому бульйоні, звичайно, може не сподобається любителям поїсти ситні супи, щоб "ложка стояла" . Зате всім, хто на дієті - думаю, дуже сподобається! Спробуйте!
До вашої уваги - свого роду "мінімалістичний" рецепт приготування овочевого супу на курячому бульйоні. Мені особисто за рахунок додавання великої кількості овочів з насиченим смаком (я про коріння селери і петрушки), суп "нудним" на смак не здався. Але звичайно ж, якщо ви любите супи густі, - цей простий рецепт овочевого супу на курячому бульйоні допускає додавання і круп, і більшої кількості овочів, зразок кабачків або баклажанів. Удачі вам!
- Курка - 500 грам
- Картопля - 4 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Селера (корінь) - 1 штука
- Петрушка (корінь) - 1 штука
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
- Часник - 2 зубчики
1. Всі овочі ретельно миємо, чистим, а ось різати дрібно не треба. Викладаємо селера, картопля, часник, морква, цибулю і корінь петрушки в чашу мультиварки з рослинним маслом. В режимі "випічка" тримаємо 10 хвилин. Потім все, крім картоплі і селери виймаємо назад.
2. У мультиварку викладаємо курку, зелень і всілякі приправи на ваш смак. Заливаємо гарячою водою, і в виставимо режим "гасіння" на один час. Через півгодини додамо овочі, які ми перед цим вийняли.
3. Пробуємо на смак, і в міру потреби додамо ще більше зелені, овочів і спецій. Чекаємо закінчення готування.
4. Орієнтуйтеся на готовність курки - я ще додатково варила суп півгодини, так як курка не проварилася. Приємного вам апетиту!