Рецепт Овочевий суп на курячому бульйоні фото

Овочевий суп на курячому бульйоні
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі, Птах, Курка
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Супи

Цей простий рецепт овочевого супу на курячому бульйоні, звичайно, може не сподобається любителям поїсти ситні супи, щоб "ложка стояла" . Зате всім, хто на дієті - думаю, дуже сподобається! Спробуйте!

До вашої уваги - свого роду "мінімалістичний" рецепт приготування овочевого супу на курячому бульйоні. Мені особисто за рахунок додавання великої кількості овочів з насиченим смаком (я про коріння селери і петрушки), суп "нудним" на смак не здався. Але звичайно ж, якщо ви любите супи густі, - цей простий рецепт овочевого супу на курячому бульйоні допускає додавання і круп, і більшої кількості овочів, зразок кабачків або баклажанів. Удачі вам!

  • Курка - 500 грам
  • Картопля - 4 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Селера (корінь) - 1 штука
  • Петрушка (корінь) - 1 штука
  • Зелень - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Часник - 2 зубчики
овочевий суп на курячому бульйоні - фото крок 1
1. Всі овочі ретельно миємо, чистим, а ось різати дрібно не треба. Викладаємо селера, картопля, часник, морква, цибулю і корінь петрушки в чашу мультиварки з рослинним маслом. В режимі "випічка" тримаємо 10 хвилин. Потім все, крім картоплі і селери виймаємо назад.
овочевий суп на курячому бульйоні - фото крок 2
2. У мультиварку викладаємо курку, зелень і всілякі приправи на ваш смак. Заливаємо гарячою водою, і в виставимо режим "гасіння" на один час. Через півгодини додамо овочі, які ми перед цим вийняли.
овочевий суп на курячому бульйоні - фото крок 3
3. Пробуємо на смак, і в міру потреби додамо ще більше зелені, овочів і спецій. Чекаємо закінчення готування.
овочевий суп на курячому бульйоні - фото крок 4
4. Орієнтуйтеся на готовність курки - я ще додатково варила суп півгодини, так як курка не проварилася. Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти