Рулет з риби з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами рецепт смачного й оригінального рулету з філе пангасіуса і сиром. Такий рулет послужить прекрасною закускою, перекусом і навіть повноцінним обідом, а на приготування піде не більше 30 хвилин.
Мій рецепт, як приготувати рулет з риби з сиром, сподобається навіть тим, хто раніше не любив рибу. Блюдо виходить просто неймовірно смачним. Ніжний фарш з пангасіуса в поєднанні з солодкою морквою і цибулею перетворюється в ароматну начинку для рулету, а твердий сир доповнює смак, роблячи його завершеним. Для приготування рулету я найчастіше використовую готове слоено-дріжджове тісто, але можна зробити його самостійно, якщо є час. Єдине важливо: тісто обов'язково повинно бути тонким, воно в цій страві - другорядний герой, на першому плані все ж ароматною начинкою.
- Філе пангасіуса - 500 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сир твердий - 100 грам
- Тісто листкове дріжджове - 250 грам
- Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Філе пангасіуса розморозити при кімнатній температурі.
Цибулю і моркву подрібніть.
Філе пангасіуса пропустіть через ніж м'ясорубки або подрібніть в кухонному комбайні.
Обсмажте спочатку цибулю і моркву в соняшниковій олії, потім додайте рибний фарш, посоліть і смажте майже до готовності. Лист листкового тіста розкачати як можна тонше (раджу це робити на пергаменті, прісипленном борошном), викладіть на нього підготовлену рибну начинку.
Зверху разложте натерний на крупній тертці твердий сир.
Загорніть тісто в рулет, змастіть збитим яйцем і зробіть 3-4 проколу виделкою. Надішліть в духовку на 20 хвилин.
Рулет з риби з сиром готовий. Подавайте його гарячим. Смачного!