Рецепт Рагу зі шпинатом і горохом фото

Рагу зі шпинатом і горохом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Шпинат
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

М'ясне рагу зі шпинатом буде набагато корисніше, ніж рагу з картоплею. Цей східний рецепт я взяла у знайомих, які захоплюються кухнями народів світу. Вважаю його простим, легким і смачним!

Опис приготування:

Для приготування рагу зі шпинатом можна використовувати заморожений шпинат. Перед вживанням його потрібно розморозити. Рагу зі шпинатом виходить дуже смачним, ситним і злегка гострим. Його можна приготувати і без гороху і кропу. Іноді я додаю томат. Можна змінити склад спецій на свій смак. У будь-якому випадку страва вийде ситним і смачним. Воно добре моделюється і за це я його люблю. Завжди можна приготувати рагу зі шпинатом по-новому. Успіхів і приємного апетиту!

  • М'ясо на кістці - 750 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 6 зубчиків
  • Куркума - 1 Чайна ложка
  • Каррі - 12 чайних ложок
  • Sushennиy вапно - 2 чайних ложки
  • Шпинат - 400 грам
  • Кріп - 12 склянок
  • Нут консервований - 350 грам
  • Перець - 12 чайних ложок
рагу зі шпинатом і горохом - фото крок 1
Підготувати продукти.
рагу зі шпинатом і горохом - фото крок 2
М'ясо обсмажити на топленому маслі.
рагу зі шпинатом і горохом - фото крок 3
Додати цибулю, часник. Обсмажити. Додати спеції, лайми, налити води, щоб покрити м'ясо на 3 см і довести до кипіння. На повільному вогні гасити 90 хвилин.
рагу зі шпинатом і горохом - фото крок 4
Додати нарізаний шпинат, кріп, горох, сіль. Гасити ще 30 хвилин.
рагу зі шпинатом і горохом - фото крок 5
Подати з рисом. Смачного!

Схожі рецепти