Рагу зі шпинатом і горохом
(покроковий рецепт з фото)
М'ясне рагу зі шпинатом буде набагато корисніше, ніж рагу з картоплею. Цей східний рецепт я взяла у знайомих, які захоплюються кухнями народів світу. Вважаю його простим, легким і смачним!
Для приготування рагу зі шпинатом можна використовувати заморожений шпинат. Перед вживанням його потрібно розморозити. Рагу зі шпинатом виходить дуже смачним, ситним і злегка гострим. Його можна приготувати і без гороху і кропу. Іноді я додаю томат. Можна змінити склад спецій на свій смак. У будь-якому випадку страва вийде ситним і смачним. Воно добре моделюється і за це я його люблю. Завжди можна приготувати рагу зі шпинатом по-новому. Успіхів і приємного апетиту!
- М'ясо на кістці - 750 грам
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 6 зубчиків
- Куркума - 1 Чайна ложка
- Каррі - 12 чайних ложок
- Sushennиy вапно - 2 чайних ложки
- Шпинат - 400 грам
- Кріп - 12 склянок
- Нут консервований - 350 грам
- Перець - 12 чайних ложок
Підготувати продукти.
М'ясо обсмажити на топленому маслі.
Додати цибулю, часник. Обсмажити. Додати спеції, лайми, налити води, щоб покрити м'ясо на 3 см і довести до кипіння. На повільному вогні гасити 90 хвилин.
Додати нарізаний шпинат, кріп, горох, сіль. Гасити ще 30 хвилин.
Подати з рисом. Смачного!