Рецепт Плов зі свинячих реберець фото

Плов зі свинячих реберець
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Свинина , Крупи , Мал
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Плов
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хочу запропонувати вам досить простий рецепт плову зі свинячих реберець. Ніяких складнощів в приготуванні, проте плов виходить - вищої якості.

Опис приготування:

Тут я описую, як зробити плов з свинячих реберець в домашніх умовах. Здавалося б не дуже складно, але вимагає вправності. Рис краще вибирати довгозернистий білий. Якщо зможете дістати справжні приправи до плову, то такий плов зі свинячих реберець вийти майже як класичний його варіант. Але навіть і так буде смачно. Перевірено. Спробуйте!

  • Мал - 900 грам
  • Свинячі ребра - 1200 грам
  • Морква - 800 грам
  • Цибуля - 800 грам
  • Часник - 100 грам
  • Рослинна олія - 300 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Спеції - За смаком
плов зі свинячих реберець - фото крок 1
Морква вимити і очистити. Нарізати великою соломкою.
плов зі свинячих реберець - фото крок 2
Свинячі реберця помити і порубати.
плов зі свинячих реберець - фото крок 3
Цибулю почистити і нарізати півкільцями.
плов зі свинячих реберець - фото крок 4
У каструлі на рослинному маслі обсмажити реберця. Посолити, поперчити і додати спеції. (каррі, хміль-сунелі )
плов зі свинячих реберець - фото крок 5
Додати до реберцям цибулю.
плов зі свинячих реберець - фото крок 6
Додати моркву.
плов зі свинячих реберець - фото крок 7
Додати ще рослинного масла і обсмажити всі інгредієнти. Потім всипати в каструлю рис.
плов зі свинячих реберець - фото крок 8
Додати воду з розрахунку 1:2 к рису. Покласти в каструлю головку цілого часнику. Накрити кришкою і варити на повільному вогні до готовності приблизно 40 хвилин. Готово!

Схожі рецепти