Плов зі свинячих реберець
(покроковий рецепт з фото)
Хочу запропонувати вам досить простий рецепт плову зі свинячих реберець. Ніяких складнощів в приготуванні, проте плов виходить - вищої якості.
Тут я описую, як зробити плов з свинячих реберець в домашніх умовах. Здавалося б не дуже складно, але вимагає вправності. Рис краще вибирати довгозернистий білий. Якщо зможете дістати справжні приправи до плову, то такий плов зі свинячих реберець вийти майже як класичний його варіант. Але навіть і так буде смачно. Перевірено. Спробуйте!
- Мал - 900 грам
- Свинячі ребра - 1200 грам
- Морква - 800 грам
- Цибуля - 800 грам
- Часник - 100 грам
- Рослинна олія - 300 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Спеції - За смаком
Морква вимити і очистити. Нарізати великою соломкою.
Свинячі реберця помити і порубати.
Цибулю почистити і нарізати півкільцями.
У каструлі на рослинному маслі обсмажити реберця. Посолити, поперчити і додати спеції. (каррі, хміль-сунелі )
Додати до реберцям цибулю.
Додати моркву.
Додати ще рослинного масла і обсмажити всі інгредієнти. Потім всипати в каструлю рис.
Додати воду з розрахунку 1:2 к рису. Покласти в каструлю головку цілого часнику. Накрити кришкою і варити на повільному вогні до готовності приблизно 40 хвилин. Готово!