Делікатес зі свинячих шкурок
(покроковий рецепт з фото)
Про такий делікатес мій чоловік каже так: "дешево і так сердито, що подобається всім" . Якщо у вас є такий продукт, як шкура, обов'язково спробуйте приготувати, ця закуска відлітає першої зі столу!
Приготувати такий делікатес зможе кожна господиня - це дуже легко, дешево і смачно! головне, гарненько вимити шкурки, почистити ножем, обов'язково зрізати місця ветпечаті, проварити в спеціях і скласти стопкою. Поставте рулет під гніт на кілька годин, а краще - на ніч. У мене в якості вантажу була велика важка чавунна сковорода. Отже, дивіться, розповім, як приготувати "делікатес зі свинячих шкурок"!
- Свиняча шкіра - 1 кілограм
- Соєвий соус - 150 мілілітрів
- Сіль - 1 Чайна ложка (або за смаком)
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Бадьян - 1 штука
- Перець запашний горошком - 5 штук
- Перець чорний горошком - 0, 5 чайних ложки
1. Свинячу шкуру ретельно вимийте, чистий nozhom. Підготуйте спеції.
2. Складіть шкуру в каструлю, залийте чистою холодною водою, покладіть відразу все спеції і соєвий соус. Соліть за смаком, розсіл повинен бути трішки пересолений. Варіть при слабкому кипінні близько години.
3. Готово! Вилочкою можна перевірити готовність, якщо вилка входить легко - готово.
4. Форму, куди плануєте викладати шкурки, застелите харчовою плівкою. Гарячі шкурки викладайте один на одного, можна шари додатково посипати меленим перцем, червоним або чорним - за смаком. Зверху покладіть вантаж, не менше 2 -3 кг, відправте в холод на ніч.
5. Дістаньте делікатес з-під гніту, приберіть плівку. Поріжте тонкими скибочками і пробуйте!
6. Смачного!