Рецепт Закуска з свинячих шкурок «тайгова» фото

Закуска з свинячих шкурок «тайгова»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На швидку руку
Солоне

Ми часто викидаємо продукти навіть не припускаючи, що з них можна приготувати щось вишукане і смачне. Саме з таким рецептом зі свинячих шкурок я і хочу вас познайомити.

Дуже часто ми не надаємо значення продуктам, які на нашу думку, всього лише викидний товар. Сьогодні я пропоную зробити вам з простих свинячих шкурок щось смачне і, можна сказати, делікатесне. Така закуска буде зустрінута на ура на будь-якому застілля. Для неї нам потрібно взяти свинячі шкурки. Вони не повинні бути начисто очищені від сала і м'яса, а ось волосків там бути не повинно.


  • Свинячі шкурки - 500 грам
  • Соєвий соус - 150 мілілітрів (легкий)
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Ягоди ялівцю - 1/2 чайних ложки
  • Чорний перець - 1/2 чайних ложки
  • Перець духмяний - 5 штук
  • Розмарин - 1/2 чайних ложки (сухий)
  • Часник - 3 зубчики
  • Паприка - 1/4 чайних ложки (суха)
закуска з свинячих шкурок
Складові.
закуска з свинячих шкурок
Свинячі шкурки промийте, чистий nozhom (верх) і покладіть в каструлю. Залийте водою, доведіть до кипіння і варіть п'ять хвилин. Потім злийте воду і сполосніть шкурки чистою водою.
закуска з свинячих шкурок
Залийте їх чистою водою, додайте соєвий соус, покладіть спеції, сіль і поставте на вогонь.
закуска з свинячих шкурок
Варіть годину на повільному вогні. Потім вийміть шкурки з рідини і дайте їм трохи охолонути.
закуска з свинячих шкурок
Візьміть форму і укладайте їх один на одного, шкіркою вниз і пересипаючи шари гострим перцем, часником і паприкою.
закуска з свинячих шкурок
Верхній шар укладайте шкірою вгору. Покладіть форму в пакет і встановіть зверху вантаж. Приберіть в холод на 2-3 годину.
закуска з свинячих шкурок
Після того як маса ущільнився і застигне, наріжте і подавайте.
Смачного!

Схожі рецепти