Закуска з свинячих шкурок «тайгова»
(покроковий рецепт з фото)
Ми часто викидаємо продукти навіть не припускаючи, що з них можна приготувати щось вишукане і смачне. Саме з таким рецептом зі свинячих шкурок я і хочу вас познайомити.
Дуже часто ми не надаємо значення продуктам, які на нашу думку, всього лише викидний товар. Сьогодні я пропоную зробити вам з простих свинячих шкурок щось смачне і, можна сказати, делікатесне. Така закуска буде зустрінута на ура на будь-якому застілля. Для неї нам потрібно взяти свинячі шкурки. Вони не повинні бути начисто очищені від сала і м'яса, а ось волосків там бути не повинно.
- Свинячі шкурки - 500 грам
- Соєвий соус - 150 мілілітрів (легкий)
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Ягоди ялівцю - 1/2 чайних ложки
- Чорний перець - 1/2 чайних ложки
- Перець духмяний - 5 штук
- Розмарин - 1/2 чайних ложки (сухий)
- Часник - 3 зубчики
- Паприка - 1/4 чайних ложки (суха)
Складові.
Свинячі шкурки промийте, чистий nozhom (верх) і покладіть в каструлю. Залийте водою, доведіть до кипіння і варіть п'ять хвилин. Потім злийте воду і сполосніть шкурки чистою водою.
Залийте їх чистою водою, додайте соєвий соус, покладіть спеції, сіль і поставте на вогонь.
Варіть годину на повільному вогні. Потім вийміть шкурки з рідини і дайте їм трохи охолонути.
Візьміть форму і укладайте їх один на одного, шкіркою вниз і пересипаючи шари гострим перцем, часником і паприкою.
Верхній шар укладайте шкірою вгору. Покладіть форму в пакет і встановіть зверху вантаж. Приберіть в холод на 2-3 годину.
Після того як маса ущільнився і застигне, наріжте і подавайте.
Смачного!
Смачного!