Холодець зі свинячих шкурок
(покроковий рецепт з фото)
З свинячої шкурки можна приготувати безліч смачних і незвичайних страв. Одне з таких - холодець. Готується просто, а результат приголомшливий!
Svinaya наждачний папір - це не відхід, а цінний продукт, з якого можна приготувати справжній кулінарний шедевр! Крім рулетів, зельцев і супів зі свинячої шкурки можна приготувати холодець. Це дуже смачне, ситне і ароматне блюдо. Хочу вам розповісти, як приготувати холодець зі свинячих шкурок.
- Наждачний папір svinaya - 1200 грам
- Часник - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Лавровий лист - 2 штуки
- Перець духмяний - 3 штуки
Підготуйте інгредієнти. Свинячі шкурки добре почистіть, зріжте сало.
Шкурки добре промийте, залийте водою, поставте на вогонь, доведіть до кипіння, зніміть піну.
Додати сіль за смаком, додайте одну головку дрібно нарізаного часнику. Додайте перець і лавровий лист. Варіть на повільному вогні 2 годину.
Шкурки трохи остудіть, наріжте невеликими шматочками.
Викладіть у форми для холодцю, додайте часник, спробуйте на сіль.
Штам Бульйон, залийте їм холодець. Поставте в холодильник для застигання на 6-8 годин.
Подавайте холодець зі свинячих шкурок з хріном і гірчицею.
Дуже смачний і ароматний холодець готовий. Смачного!