Рецепт Холодець зі свинячих шкурок фото

Холодець зі свинячих шкурок
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Свинина , Сало
На обід , На вечерю
Холодець
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 11 г. 0 хв.

З свинячої шкурки можна приготувати безліч смачних і незвичайних страв. Одне з таких - холодець. Готується просто, а результат приголомшливий!

Опис приготування:

Svinaya наждачний папір - це не відхід, а цінний продукт, з якого можна приготувати справжній кулінарний шедевр! Крім рулетів, зельцев і супів зі свинячої шкурки можна приготувати холодець. Це дуже смачне, ситне і ароматне блюдо. Хочу вам розповісти, як приготувати холодець зі свинячих шкурок.

  • Наждачний папір svinaya - 1200 грам
  • Часник - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Перець духмяний - 3 штуки
холодець зі свинячих шкурок - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти. Свинячі шкурки добре почистіть, зріжте сало.
холодець зі свинячих шкурок - фото крок 2
Шкурки добре промийте, залийте водою, поставте на вогонь, доведіть до кипіння, зніміть піну.
холодець зі свинячих шкурок - фото крок 3
Додати сіль за смаком, додайте одну головку дрібно нарізаного часнику. Додайте перець і лавровий лист. Варіть на повільному вогні 2 годину.
холодець зі свинячих шкурок - фото крок 4
Шкурки трохи остудіть, наріжте невеликими шматочками.
холодець зі свинячих шкурок - фото крок 5
Викладіть у форми для холодцю, додайте часник, спробуйте на сіль.
холодець зі свинячих шкурок - фото крок 6
Штам Бульйон, залийте їм холодець. Поставте в холодильник для застигання на 6-8 годин.
холодець зі свинячих шкурок - фото крок 7
Подавайте холодець зі свинячих шкурок з хріном і гірчицею.
холодець зі свинячих шкурок - фото крок 8
Дуже смачний і ароматний холодець готовий. Смачного!

Схожі рецепти