Маринад для реберець на мангалі
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами свої домашнім рецептом маринаду для реберець на мангалі. Втім я використовую його не тільки для реберець, але і для будь-якого іншого м'яса. А виходить він ніжно-гострим.
Це мій домашній рецепт маринаду для реберець на мангалі. Смак його вершково-томатний. Ніжність і пікантність досягається за рахунок вершків, меду, часнику і рослинного масла. А гострота, звичайно від табаско. Його кількість ви можете змінювати на ваш смак. Я цей маринад для реберець на мангалі використовую і як соус потім для готового блюда. Дуже смачно! Гостро-солодко-пікантно виходить. Спробуйте!
- Кетчуп - 75 грам
- Соус Табаско - 2 грами
- Сіль - 5 грам
- Рослинна олія - 100 грам
- Вершки - 30 грам
- Мед - 15 грам
- Часник - 15 грам
Часник очищаємо і дрібно рубаємо, можна видавити через чеснокодавку.
Додати в миску кетчуп, рослинна олія, мідь, соус Табаско, сіль. Все добре розмішати.
Потім влити вершки і добре збити блендером.
Готовим маринадом я заливаю реберця на 2-3 годину. Можна смажити!