Рецепт Маринад для реберець на мангалі фото

Маринад для реберець на мангалі
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо, Субпродукти
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви
На природу
Соуси, Маринади

Хочу поділитися з вами свої домашнім рецептом маринаду для реберець на мангалі. Втім я використовую його не тільки для реберець, але і для будь-якого іншого м'яса. А виходить він ніжно-гострим.

Це мій домашній рецепт маринаду для реберець на мангалі. Смак його вершково-томатний. Ніжність і пікантність досягається за рахунок вершків, меду, часнику і рослинного масла. А гострота, звичайно від табаско. Його кількість ви можете змінювати на ваш смак. Я цей маринад для реберець на мангалі використовую і як соус потім для готового блюда. Дуже смачно! Гостро-солодко-пікантно виходить. Спробуйте!

  • Кетчуп - 75 грам
  • Соус Табаско - 2 грами
  • Сіль - 5 грам
  • Рослинна олія - 100 грам
  • Вершки - 30 грам
  • Мед - 15 грам
  • Часник - 15 грам
маринад для реберець на мангалі - фото крок 1
Часник очищаємо і дрібно рубаємо, можна видавити через чеснокодавку.
маринад для реберець на мангалі - фото крок 2
Додати в миску кетчуп, рослинна олія, мідь, соус Табаско, сіль. Все добре розмішати.
маринад для реберець на мангалі - фото крок 3
Потім влити вершки і добре збити блендером.
маринад для реберець на мангалі - фото крок 4
Готовим маринадом я заливаю реберця на 2-3 годину. Можна смажити!

Схожі рецепти