Рецепт Підлив до рибних котлет фото

Підлив до рибних котлет
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Яйця , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Соуси , До риби
Кількість порцій: 5
Час приготування: 30 хв.

Дивовижне поєднання - риба з вершковим соусом. Незалежно від того, в якому вигляді приготовлена ​​риба, така заправка стане ідеальним рішенням для неї. Готується швидко і легко!

Опис приготування:

Чудовий соус, який відмінно підійде до риби, яка приготовлена ​​абсолютно різними способами. В даному випадку, ми готуємо заварний соус з вершковим маслом і лимонним соком. До риби на пару або відвареної - він підійде найкращим чином!

  • Жовтки - 3 штуки
  • Вода - 150 грам
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Сіль і перець - За смаком
підлив до рибних котлет - фото крок 1
1. Всього півгодини і на вашому столі підлив до рибних котлет в домашніх умовах. Готувати соус дуже просто і швидко. Для початку візьмемо три жовтки і півсклянки холодної води. Додамо сіль і перець і починаємо збивати.
підлив до рибних котлет - фото крок 2
2. Тепер починаємо довго і посилено збивати. Можна скористатися міксером.
підлив до рибних котлет - фото крок 3
3. Ставимо на слабкий вогонь і починаємо доводити масу до кипіння, постійно помішуючи. В цьому випадку краще використовувати ручний віночок.
підлив до рибних котлет - фото крок 4
4. Коли маса почне закипати, вливаємо в неї тоненькою цівкою розтоплене вершкове масло. І продовжуємо постійно помішувати.
підлив до рибних котлет - фото крок 5
5. Коли маса закипить, знімаємо з вогню і поливаємо соусом нашу рибку. При бажанні, можна додати трохи лимонного соку.

Схожі рецепти