Підлив до рибних котлет
(покроковий рецепт з фото)
Дивовижне поєднання - риба з вершковим соусом. Незалежно від того, в якому вигляді приготовлена риба, така заправка стане ідеальним рішенням для неї. Готується швидко і легко!
Чудовий соус, який відмінно підійде до риби, яка приготовлена абсолютно різними способами. В даному випадку, ми готуємо заварний соус з вершковим маслом і лимонним соком. До риби на пару або відвареної - він підійде найкращим чином!
- Жовтки - 3 штуки
- Вода - 150 грам
- Вершкове масло - 30 грам
- Сіль і перець - За смаком
1. Всього півгодини і на вашому столі підлив до рибних котлет в домашніх умовах. Готувати соус дуже просто і швидко. Для початку візьмемо три жовтки і півсклянки холодної води. Додамо сіль і перець і починаємо збивати.
2. Тепер починаємо довго і посилено збивати. Можна скористатися міксером.
3. Ставимо на слабкий вогонь і починаємо доводити масу до кипіння, постійно помішуючи. В цьому випадку краще використовувати ручний віночок.
4. Коли маса почне закипати, вливаємо в неї тоненькою цівкою розтоплене вершкове масло. І продовжуємо постійно помішувати.
5. Коли маса закипить, знімаємо з вогню і поливаємо соусом нашу рибку. При бажанні, можна додати трохи лимонного соку.