Гарнір до рибних котлет
(покроковий рецепт з фото)
Всі вже звикли до картопляного пюре, але давайте спробуємо що-небудь новеньке і приготуємо як гарнір до рибних котлет кус кус з імбиром, дуже цікаве і незвичайне поєднання продуктів.
Ця страва ідеально підходить для любителів нескладної готування, але розкішної презентації. Адже і правда успіх страви безпосередньо залежить і від того, як його подати. За досить короткий час можна створити творіння, яке запам'ятається своїм смаком, красою і ароматом на довго. Кус кус в готовому вигляді повинен бути дуже ніжним, але при цьому крупчатою і розсипчастим.
- Кус кус - 500 грам
- Імбир - 1 Чайна ложка
- Вода - За смаком
Рецепт приготування такого незвичайного до рибних котлет я дізналася від свого друга, колись жив в Азії. Для початку нам потрібно почистити імбир і натерти на дрібній тертці.
Після того як імбир почищений, потрібно поставити каструлю з водою на вогонь і посолити її.
Потім кладемо в миску з кус-кусом подрібнений імбир і виделкою перемішуємо його з крупою до однорідної консистенції. Заливаємо кус-кус підсоленим окропом. Накриваємо миску з крупою кришкою і залишаємо її так, з 8-10 хвилин.
Після закінчення потрібного часу видаляємо з миски кришку і перемішуємо кус кус виделкою так, щоб консистенція крупи стала більш пухкої. Після перекладаємо ароматний гарнір на велике плоске блюдо і вперед дегустувати.
Кус кус з імбиром подають в гарячому вигляді. Дуже часто перед подачею кашу з цієї крупи заправляють вершковими або рослинними оліями, свіжою зеленню або маринованими овочами. Так само кус кус можна додавати при варінні або гасінні овочів, особливо гарні з ним перці, баклажани і кабачки. Така ось цікавинка рецепт приготування гарніру до рибних котлет. Насолоджуйтесь!