Соус тартар до рибних котлет
(покроковий рецепт з фото)
Хочете дізнатися, як приготувати соус тартар до рибних котлет? Тоді йдіть цього нескладного рецепту і ви зможете підкреслити смак котлеток ніжним і ароматним, а головне - легким французьким соусом.
Зазвичай в соус тартар додається гірчиця. Але в даному випадку, так як соус готується для рибних котлет, ми не добавлянм гірчицю, щоб не перебити ніжний смак і аромат риби.
До риби добре підходить розмарин. Тому в соус можна додати дрібку цієї ароматної приправи. Також соусу можна додати трохи лимонного аромату і кислуватого присмаку, додавши кілька крапель лимонного соку.
- Крем - 50 грам
- Майонез - 50 грам
- Огірок солоний - 2 штуки
- Куряче яйце - 1 штука
- Сіль - За смаком
Поставте яйце відварюватися до стану круто. Тим часом наріжте солоні огірочки. Потрібно намагатися нарізати їх якомога дрібніше. Для економії часу можна подрібнити їх у блендері за допомогою насадки з ножами.
Наступний етап - підготовка основи соусу. Для основи необхідно змішати густу сметану і майонез середньої жирності в рівних пропорціях. Перемішайте ці інгредієнти, додавши дрібку солі.
Відварене яйце очистіть і витягніть жовток. Дайте йому повністю охолонути, перетріть виделкою в пюре, а потім додайте в основу. Туди ж відправте нарізані огірки.
За смаком можна додати в соус трохи зелені або сухих приправ. Коли всі інгредієнти з'єднані, перемішайте соус і злегка остудіть його. Потім подавайте до рибних котлет або іншим рибних страв.