Рецепт Соус тартар до рибних котлет фото

Соус тартар до рибних котлет
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі, Молочні продукти, Яйця, Огірок
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку
Соуси, Тартар соус

Хочете дізнатися, як приготувати соус тартар до рибних котлет? Тоді йдіть цього нескладного рецепту і ви зможете підкреслити смак котлеток ніжним і ароматним, а головне - легким французьким соусом.

Зазвичай в соус тартар додається гірчиця. Але в даному випадку, так як соус готується для рибних котлет, ми не добавлянм гірчицю, щоб не перебити ніжний смак і аромат риби.

До риби добре підходить розмарин. Тому в соус можна додати дрібку цієї ароматної приправи. Також соусу можна додати трохи лимонного аромату і кислуватого присмаку, додавши кілька крапель лимонного соку.

  • Крем - 50 грам
  • Майонез - 50 грам
  • Огірок солоний - 2 штуки
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Сіль - За смаком
соус тартар до рибних котлет - фото крок 1
Поставте яйце відварюватися до стану круто. Тим часом наріжте солоні огірочки. Потрібно намагатися нарізати їх якомога дрібніше. Для економії часу можна подрібнити їх у блендері за допомогою насадки з ножами.
соус тартар до рибних котлет - фото крок 2
Наступний етап - підготовка основи соусу. Для основи необхідно змішати густу сметану і майонез середньої жирності в рівних пропорціях. Перемішайте ці інгредієнти, додавши дрібку солі.
соус тартар до рибних котлет - фото крок 3
Відварене яйце очистіть і витягніть жовток. Дайте йому повністю охолонути, перетріть виделкою в пюре, а потім додайте в основу. Туди ж відправте нарізані огірки.
соус тартар до рибних котлет - фото крок 4
За смаком можна додати в соус трохи зелені або сухих приправ. Коли всі інгредієнти з'єднані, перемішайте соус і злегка остудіть його. Потім подавайте до рибних котлет або іншим рибних страв.

Схожі рецепти