Рецепт Соус тартар до рибних котлет фото

Соус тартар до рибних котлет
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі , Молочні продукти , Яйця , Огірок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Соуси , Тартар соус
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 15 хв.

Хочете дізнатися, як приготувати соус тартар до рибних котлет? Тоді йдіть цього нескладного рецепту і ви зможете підкреслити смак котлеток ніжним і ароматним, а головне - легким французьким соусом.

Опис приготування:

Зазвичай в соус тартар додається гірчиця. Але в даному випадку, так як соус готується для рибних котлет, ми не добавлянм гірчицю, щоб не перебити ніжний смак і аромат риби.

До риби добре підходить розмарин. Тому в соус можна додати дрібку цієї ароматної приправи. Також соусу можна додати трохи лимонного аромату і кислуватого присмаку, додавши кілька крапель лимонного соку.

  • Крем - 50 грам
  • Майонез - 50 грам
  • Огірок солоний - 2 штуки
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Сіль - За смаком
соус тартар до рибних котлет - фото крок 1
Поставте яйце відварюватися до стану круто. Тим часом наріжте солоні огірочки. Потрібно намагатися нарізати їх якомога дрібніше. Для економії часу можна подрібнити їх у блендері за допомогою насадки з ножами.
соус тартар до рибних котлет - фото крок 2
Наступний етап - підготовка основи соусу. Для основи необхідно змішати густу сметану і майонез середньої жирності в рівних пропорціях. Перемішайте ці інгредієнти, додавши дрібку солі.
соус тартар до рибних котлет - фото крок 3
Відварене яйце очистіть і витягніть жовток. Дайте йому повністю охолонути, перетріть виделкою в пюре, а потім додайте в основу. Туди ж відправте нарізані огірки.
соус тартар до рибних котлет - фото крок 4
За смаком можна додати в соус трохи зелені або сухих приправ. Коли всі інгредієнти з'єднані, перемішайте соус і злегка остудіть його. Потім подавайте до рибних котлет або іншим рибних страв.

Схожі рецепти