Підлива до рибних котлет
(покроковий рецепт з фото)
Вибір підливи для рибних котлет може повністю змінити остаточний смак страви. Я пропоную рецепт, як приготувати підливу до рибних котлет з пряним гоструватим смаком. Виходить пікантно!
Залежно від якості і консистенції томатної пасти підлива може вийти густий або рідкої. Тому додатково регулювати консистенцію можна за допомогою води або борошна. У цьому апетитному соусі котлети виходять красивого кольору, вони будуть соковитими і пікантними.
- Каррі - 2 Ст. Ложки
- Цибуля - 1 штука
- Червоний перець - 2 штуки
- Томатна паста - 500 мілілітрів
- Червона сочевиця - 50 грам
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
1
Відваріть сочевицю до готовності (хвилин 15). Наріжте цибулю дрібними кубиками або ж півкільцями.
2
Обсмажте цибулю до напівпрозорості в розігрітому оливковому маслі.
3
Додайте каррі на сковороду, перемішайте і пару хвилин тушкуйте.
4
Наріжте дуже дрібно червоний перець і додайте його до цибулі.
5
Надішліть в підливу відварену сочевицю і томатну пасту. Гасіть все разом протягом 15-20 хвилин.
6
У готову підливу опустіть підсмажені рибні котлети і тушкуйте їх до 10 хвилин.