Рецепт Підлива до рибних котлет фото

Підлива до рибних котлет
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Бобові , Чилі , Цибуля , Сочевиця
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Соуси , Гостре , До риби , Томатний соус
Кількість порцій: 5
Час приготування: 40 хв.

Вибір підливи для рибних котлет може повністю змінити остаточний смак страви. Я пропоную рецепт, як приготувати підливу до рибних котлет з пряним гоструватим смаком. Виходить пікантно!

Опис приготування:

Залежно від якості і консистенції томатної пасти підлива може вийти густий або рідкої. Тому додатково регулювати консистенцію можна за допомогою води або борошна. У цьому апетитному соусі котлети виходять красивого кольору, вони будуть соковитими і пікантними.

  • Каррі - 2 Ст. Ложки
  • Цибуля - 1 штука
  • Червоний перець - 2 штуки
  • Томатна паста - 500 мілілітрів
  • Червона сочевиця - 50 грам
  • Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
1
Відваріть сочевицю до готовності (хвилин 15). Наріжте цибулю дрібними кубиками або ж півкільцями.
2
Обсмажте цибулю до напівпрозорості в розігрітому оливковому маслі.
3
Додайте каррі на сковороду, перемішайте і пару хвилин тушкуйте.
4
Наріжте дуже дрібно червоний перець і додайте його до цибулі.
5
Надішліть в підливу відварену сочевицю і томатну пасту. Гасіть все разом протягом 15-20 хвилин.
6
У готову підливу опустіть підсмажені рибні котлети і тушкуйте їх до 10 хвилин.

Схожі рецепти