Рецепт Підлива до рибних котлет фото

Підлива до рибних котлет
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Бобові, Чилі, Цибуля, Сочевиця
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Соуси, Гостре, До риби, Томатний соус

Вибір підливи для рибних котлет може повністю змінити остаточний смак страви. Я пропоную рецепт, як приготувати підливу до рибних котлет з пряним гоструватим смаком. Виходить пікантно!

Залежно від якості і консистенції томатної пасти підлива може вийти густий або рідкої. Тому додатково регулювати консистенцію можна за допомогою води або борошна. У цьому апетитному соусі котлети виходять красивого кольору, вони будуть соковитими і пікантними.

  • Каррі - 2 Ст. Ложки
  • Цибуля - 1 штука
  • Червоний перець - 2 штуки
  • Томатна паста - 500 мілілітрів
  • Червона сочевиця - 50 грам
  • Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
1
Відваріть сочевицю до готовності (хвилин 15). Наріжте цибулю дрібними кубиками або ж півкільцями.
2
Обсмажте цибулю до напівпрозорості в розігрітому оливковому маслі.
3
Додайте каррі на сковороду, перемішайте і пару хвилин тушкуйте.
4
Наріжте дуже дрібно червоний перець і додайте його до цибулі.
5
Надішліть в підливу відварену сочевицю і томатну пасту. Гасіть все разом протягом 15-20 хвилин.
6
У готову підливу опустіть підсмажені рибні котлети і тушкуйте їх до 10 хвилин.

Схожі рецепти