Рецепт Піца з перцем болгарським фото

Піца з перцем болгарським
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо, Овочі, Молочні продукти, Болгарський перець
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, Фуршет, Святковий обід
Випічка, Піца

Болгарський перець прикрасить будь-яку страву. Свіжої ноткою заграє він і на піці. Піца з перцем болгарським хороша також з шинкою, сиром моцарелла. Приготуйте таку піцу на вечерю або вечірку.

Болгарський перець надає піці безсумнівно унікальний смак. До того ж, піца виходить яскравою і соковитою.

Як приготувати піцу з перцем болгарським?

1. Духовку поставте на 190 градусів, нехай нагрівається.

2. Тісто будемо готувати самі. У миску просійте борошно, додайте туди ж розпушувач, воду, оливкова олія. Імплікація. Розкачайте тісто до товщини 0, 5 см.

3. Деко застеліть пергаментним папером і викладіть на нього розкачане тісто.

4. За допомогою ложки змастіть основу томатним пюре.

5. Моцареллу натріть на тертці і викладіть на томатний шар.

6. Болгарський перець промийте, виріжте плодоніжки і насіння, наріжте невеликими шматочками. Розкидайте по піці.

7. Шинку подрібніть і також викладіть на піцу.

8. Посипте піцу орегано і відправляйте в духовку.

9. Випікайте піцу з перцем болгарським в розігрітій до 190 градусів духовці протягом 15 хвилин.

Піца з перцем болгарським готова!

Смачного!

  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Вода - 100 мілілітрів (кип'ячена охолоджена)
  • Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
  • Шинка (нарізка) - 5-6 скибочок
  • Моцарелла - 100-150 грам
  • Томатне пюре - 3-4 Ст. Ложок
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Орегано - - За смаком
Болгарський перець надає піці безсумнівно унікальний смак. До того ж, піца виходить яскравою і соковитою.

Як приготувати піцу з перцем болгарським?

1. Духовку поставте на 190 градусів, нехай нагрівається.

2. Тісто будемо готувати самі. У миску просійте борошно, додайте туди ж розпушувач, воду, оливкова олія. Імплікація. Розкачайте тісто до товщини 0, 5 см.

3. Деко застеліть пергаментним папером і викладіть на нього розкачане тісто.

4. За допомогою ложки змастіть основу томатним пюре.

5. Моцареллу натріть на тертці і викладіть на томатний шар.

6. Болгарський перець промийте, виріжте плодоніжки і насіння, наріжте невеликими шматочками. Розкидайте по піці.

7. Шинку подрібніть і також викладіть на піцу.

8. Посипте піцу орегано і відправляйте в духовку.

9. Випікайте піцу з перцем болгарським в розігрітій до 190 градусів духовці протягом 15 хвилин.

Піца з перцем болгарським готова!

Смачного!

Схожі рецепти