Рецепт Печінка з томатною пастою фото

Печінка з томатною пастою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Субпродукти , Печінка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Правильно приготовані субпродукти можуть запросто конкурувати з м'ясом або рибою в якості основного блюда. Спробуйте повторити цей простий рецепт печінки з томатною пастою і переконайтеся самі.

Опис приготування:

Приготована за цим рецепт печінку з томатною пастою в домашніх умовах виходить дуже соковитою і ніжною. Сметану можна додавати за бажанням, замінивши її вершками, наприклад, або не використовувати взагалі. Печінку можна використовувати будь-яку, яка є в холодильнику.

  • Печінка - 500 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Крем - 1-2 Ст. Ложок
  • Томатна паста - 1-2 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Цукор - 1 щіпка
  • Свіжа зелень - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
печінка з томатною пастою - фото крок 1
1. Печінка насамперед вимити, обсушити паперовою серветкою і видалити зайві плівки. Велику печінку нарізати середніми шматочками.
печінка з томатною пастою - фото крок 2
2. Очистити і нарізати середніми кільцями цибулю. Дрібнити його не треба, так в рецепт приготування печінки з томатною пастою він входить як повноцінний інгредієнт.
печінка з томатною пастою - фото крок 3
3. На сковороду налити трохи олії і відправити туди печінку. Обсмажити на середньому вогні близько 5 хвилин, періодично помішуючи.
Посолити і поперчити за смаком.
печінка з томатною пастою - фото крок 4
4. До обсмаженої трохи печінки викласти цибулю. Продовжувати смажити на повільному вогні до повної готовності практично.
печінка з томатною пастою - фото крок 5
5. Свіжу зелень вимити, обсушити як слід і подрібнити дрібно. У печінку з томатною пастою в домашніх умовах можна використовувати петрушку, кріп і все, що є під рукою.
печінка з томатною пастою - фото крок 6
6. Для 5-7 хвилин до готовності додати на сковороду сметану, зелень і томатну пасту. Всипати цукор і як слід перемішати. Гасити на повільному вогні, щоб печінка просочилася соусом.

Схожі рецепти