Рецепт Паста з перцю фото

Паста з перцю
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Овочі , Гострий перець , Болгарський перець
Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На святковий стіл
Заготовки , Соуси
Кількість порцій: 2
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Як приготувати пасту з перцю? Така паста буде прекрасним доповненням до м'яса, птиці, макаронів, а також для приготування інших страв. Соус виходить яскравим на смак і на вигляд, дуже ароматним.

Опис приготування:

Є кілька вимог, яким повинен відповідати соус. Він повинен бути красивим, смачним і ароматним. Мій соус з болгарського перцю, безумовно, відповідає цим вимогам, але, Крім цього, він ще й дуже корисний, так як основні вхідні в нього компоненти - це багатий вітамінами червоний гострий і болгарський перець.

  • Перець солодкий - 2 кілограма
  • Перець гострий - 2 штуки
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 15 грам
паста з перцю - фото крок 1
Підготуйте перець, очистіть його від хвостика, серцевини і насіння.
паста з перцю - фото крок 2
Надішліть у велику каструлю, залийте водою і варіть 20 хвилин.
паста з перцю - фото крок 3
Дістаньте перці, очистіть їх від зморщився плівки.
паста з перцю - фото крок 4
Подрібніть в чаші блендера.
паста з перцю - фото крок 5
Перелийте в каструлю, приправити сіллю, додайте масло і прокип'ятіть пару хвилин.
паста з перцю - фото крок 6
Гарячу пасту розлийте по стерильним банкам і залиште остигати під ковдрою верх дном.

Схожі рецепти