Паста з перцю
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати пасту з перцю? Така паста буде прекрасним доповненням до м'яса, птиці, макаронів, а також для приготування інших страв. Соус виходить яскравим на смак і на вигляд, дуже ароматним.
Є кілька вимог, яким повинен відповідати соус. Він повинен бути красивим, смачним і ароматним. Мій соус з болгарського перцю, безумовно, відповідає цим вимогам, але, Крім цього, він ще й дуже корисний, так як основні вхідні в нього компоненти - це багатий вітамінами червоний гострий і болгарський перець.
- Перець солодкий - 2 кілограма
- Перець гострий - 2 штуки
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 15 грам
Підготуйте перець, очистіть його від хвостика, серцевини і насіння.
Надішліть у велику каструлю, залийте водою і варіть 20 хвилин.
Дістаньте перці, очистіть їх від зморщився плівки.
Подрібніть в чаші блендера.
Перелийте в каструлю, приправити сіллю, додайте масло і прокип'ятіть пару хвилин.
Гарячу пасту розлийте по стерильним банкам і залиште остигати під ковдрою верх дном.