Рецепт Пальчики з яловичини фото

Пальчики з яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Яловичина, Яйця
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Пальчики з яловичини - це дуже смачна і оригінальна м'ясна закуска, яка радує всіх моїх домашніх. Іноді "пальчики" я подаю з гарніром і тоді з закуски вони перетворюються в гаряче блюдо.

Готуються пальчики з яловичини дуже просто, але виглядають вони дуже цікаво і апетитно. Великою популярністю вони користуються серед дорослих і дітей, тому що виглядають дуже привабливо, а назва викликає сміх і радість.

Щоб пальчики були ще смачніше, ми приготуємо до них дуже смачний соус, який прикрасить смак яловичини.

  • Яловичина - 800 грам
  • Борошно - 1 Склянка
  • Перець - 1/4 чайних ложки
  • Молоко - 2 склянки
  • Яйце - 3 штуки
  • Сіль, приправи - - За смаком
пальчики з яловичини - фото крок 1
Молоко і яйця змішуємо і гарненько збиваємо виделкою.
пальчики з яловичини - фото крок 2
В іншій тарілці (бажано в плоскій тарілці) змішуємо всі сухі інгредієнти: борошно, перець, сіль, приправи. Гарненько змішуємо. Яловичину нарізаємо брусочками. Обвалюють спочатку в сухої суміші, потім в яєчної, а потім знову в сухий.
пальчики з яловичини - фото крок 3
Сковорідку розігріваємо, розтоплюємо в ній вершкове масло. Викладаємо яловичі пальчики і обсмажуємо з усіх боків до утворення рум'яної скоринки. Смажимо на середньому вогні.
пальчики з яловичини - фото крок 4
Обсмажені пальчики викладаємо на паперову серветку, щоб та ввібрала зайвий жир.
пальчики з яловичини - фото крок 5
У сковорідку, в якій смажилися пальчики додаємо борошно, швидко збиваючи її виделкою або вінчиком, обсмажуємо до появи золотистого відтінку і однорідної консистенції. Потім в сковорідку додаємо стакан молока, солимо, поперчити і знову збиваємо. Трохи варимо соус до красивої і густої консистенції.
пальчики з яловичини - фото крок 6
Пальчики подаємо з остиглим соусом. Смачного!

Схожі рецепти