Овочі зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Свинина - улюблене м'ясо моїх близьких. Як оригінально приготувати овочі зі свининою - завжди актуальний для мене питання. Цей рецепт один з моїх улюблених. Пробуйте!
Тушковане м'ясо з овочами сподобається всім членам вашої родини. Якщо ви плануєте вечерю для дорослих, можете додати червоного перцю або каррі для пікантності.
До страви також можете додати запечений в духовці картопля як гарнір. Розповідаю, як приготувати овочі зі свининою.
- Свинина - 800 грам
- Печериці - 250 грам
- Перець болгарський - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Кетчуп - 1 Ст. Ложка
- Кріп - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
Наріжте м'ясо на невеликі шматочки. На сковороді розігрійте олію. Викладіть м'ясо на сковорідку, обсмажуйте 10 хвилин.
Цибуля наріжте півкільцями. Додайте до м'яса. Смажте все ще протягом 3-5 хвилин.
Перець наріжте соломкою. Печериці розріжте на половинки. Моркву натріть на крупній тертці. Перець, печериці та морква додайте до м'яса. Вилийте томатну пасту або кетчуп. Додайте 300 мл. Води. Гасіть все на повільному вогні протягом 30 хвилин, іноді помішуючи.
Потім знімайте з вогню. Подавайте, прикрасивши зеленню. Смачного!
Потім знімайте з вогню. Подавайте, прикрасивши зеленню. Смачного!