Овочі зі свининою в мультиварці 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Якщо вам належить приготувати ситний вечеря, та так, щоб сподобалося всім домочадцям, то подивіться, як приготувати овочі зі свининою в мультиварці. Ви здивуєте всіх цим соковитим і смачним блюдом.
Перед вами дуже простий рецепт, який легко приготувати у себе на кухні. У рецепті овочів зі свининою в мультиварці використовуються звичайні продукти. Овочі можна брати як заморожені, так і сирі. Свиняча м'якоть виходить дуже соковитою і м'якою. Таке блюдо може бути самостійним, а для любителів гарнірів кращим вибором буде пюре або рис. Приготування в мультиварці має безсумнівний плюс - овочі в ній ніколи не пригоряють. Все дуже просто, а страва виходить наваристим і дуже смачним.
- Свинина філе - 600 грам
 - Морква - 1 штука
 - Цибуля - 4 штуки
 - Болгарський перець - 100 грам
 - Помідор - 200 грам
 - Картопля - 700 грам
 - Цукор - 0, 5 чайних ложки
 - Соняшникова олія - 0, 5 чайних ложки
 - Паприка - 1 Чайна ложка
 - Лавровий лист - 3 штуки
 - Бульйон - 200 мілілітрів
 - Сіль - За смаком
 - Чорний перець мелений - За смаком
 

1. Перед тим, як приготувати овочі зі свининою в мльтіварке, почистіть і помийте картопля. Відваріть його. Візьміть м'якоть свинини. Добре її помийте. Приберіть зайву вологу паперовим рушником. Поріжте на шматки середнього розміру.

2. Влийте невелику кількість рослинного масла в чашу мультиварки. Викладіть в неї шматочки свинини. Встановіть режим «Випічка». Накрийте кришкою. Готуйте протягом півгодини. Перемішайте пару раз м'ясо.

3. Помиту і очищену моркву наріжте крупною соломкою. Морквину викладіть до м'яса в мультіварочную чашу. Продовжуйте готувати в режимі «Випічки» наступні 5 хвилин.

4. Очистіть від лушпиння цибулю. Поріжте його. Перекладіть нарізану цибулю до м'яса і морквині. Перемішайте. Продовжуйте готувати в тій же програмі ще 5 хвилин.

5. Коли цибуля стане прозорою, додайте до м'яса солодкий перець, помідори. Якщо режим готування закінчується, запустіть його заново на 15 хвилин.

6. У мультиварку покладіть паприку, лавровий лист, перець. Залийте все бульйоном і тушкуйте 25 хвилин. Картошка сварилась. Зробіть пюре. На тарілку покладіть пюре і тушковані овочі зі свининою. Пробуйте на здоров'я.