Овочі на пару в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Овочі, приготовані на пару, можуть бути і гарніром, і самостійною стравою. Показую, як робити овочі на пару в мультиварці.
Овочі, приготовані на пару, зберігають не тільки красивий колір і зовнішній вигляд, в них зберігаються практично всі корисні речовини. Дуже корисні страви з таких овочів дітям. Розповідаю, як приготувати овочі на пару в мультиварці.
1. Якщо у вас заморожені овочі - їх необхідно розморозити при кімнатній температурі. Якщо свіжі - морква необхідно почистити і нарізати кільцями, капусту розібрати на невеликі суцвіття. У спаржевої квасолі відрізати кінчики.
2. Підготовлені овочі посипаємо сухими травами і перемішуємо.
3. У чашу мультиварки наливаємо необхідне по інструкції кількість води.
4. Висипаємо овочі в чашу від мультиварки для готування на пару і встановлюємо її в мультиварці.
5. Включаємо мультиварку на режим "приготування на пару" з 20-25 хвилин.
Дістаємо готові овочі, посипаємо сіллю, перцем і поливаємо рослинним маслом і соком лимона. Наше блюдо готово. Смачного!
- Морква - 1 штука
- Брокколі - 150 грам
- Кольорова капуста - 150 грам
- Спаржева квасоля - 150 грам
- Лимон - 1 штука
- Сухі трави - 2 щіпки (по бажанню)
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1-2 Щепоток (за смаком)
1. Якщо у вас заморожені овочі - їх необхідно розморозити при кімнатній температурі. Якщо свіжі - морква необхідно почистити і нарізати кільцями, капусту розібрати на невеликі суцвіття. У спаржевої квасолі відрізати кінчики.
2. Підготовлені овочі посипаємо сухими травами і перемішуємо.
3. У чашу мультиварки наливаємо необхідне по інструкції кількість води.
4. Висипаємо овочі в чашу від мультиварки для готування на пару і встановлюємо її в мультиварці.
5. Включаємо мультиварку на режим "приготування на пару" з 20-25 хвилин.
Дістаємо готові овочі, посипаємо сіллю, перцем і поливаємо рослинним маслом і соком лимона. Наше блюдо готово. Смачного!