Овочі на пару «смачні» 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                        Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви, Рецепти для схуднення
                                                                                                     
Все більша кількість людей стали замислюватися про здорову їжу, приготовленої на пару. Сьогодні я покажу вам, як приготувати овочі на пару, зробивши блюдо максимально корисним. Дивіться рецепт!
Таким способом можна приготувати будь-які овочі. Це стосується і свіжих, і заморожених. Останні не слід попередньо розморожувати. Покладіть їх разом зі свіжими овочами і готуйте в пароварці. Просто збільште час приготування на 5 хвилин. Чим щільніше овоч, тим тонше повинні бути часточки або шматочки. Капусту потрібно розбирати на дрібні суцвіття, перець різати широкими часточками, морква і гарбуз не дуже товстими часточками.
- Брокколі - 80 грам
 - Кольорова капуста - 80 грам
 - Квасоля стручкова - 80 грам
 - Солодкий перець - 80 грам
 - Морква - 1 штука
 - Гарбуз - 100 грам
 - Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
 - Сіль, перець чорний мелений - За смаком
 

1. Підготуйте овочі, рослинна олія, сіль і перець. Приступимо! Овочі вимити, очистити. Заморожені овочі розморожувати не потрібно! 

2. Капусту брокколі і цвітну розберіть на суцвіття. Перець наріжте широкої соломкою. Морква - кружечками, гарбуз - шматочками. Квасоля можна залишити цілої, вона швидко готується.

3. Покладіть всі овочі в спеціальний піддон пароварки так, щоб між ними була невелика відстань для проходу пара.

4. Зберіть пароварку, не забудьте налити води в резервуар до потрібної позначки. Встановіть піддон з овочами і накрийте кришкою пароварку. Встановіть таймер на 15-20 хвилин.

5. Овочі готові! 

6. Розкладіть по тарілочках овочі, приправити сіллю, поперчіть (якщо потрібно), полийте олією, прикрасьте зеленню і подайте. Такі овочі послужать відмінним гарніром до риби або м'яса. Приємного!