Яловичина і овочі в казані
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами рецептом приготування яловичини з овочами в казані. Блюдо дуже насичене, смачне, але не важкий, ідеально для святкової вечері!
Спеціально не вказую, які овочі можна використовувати, адже в цьому і сенс рецепта - можете взяти то, Що вам подобається. Для приготування яловичини з овочами в казані я зазвичай беру картопля, морква, помідори, цибуля, часник, цибуля-пористий. Також можна додати грибочків, розмарину, лаврове листя. Не соромтеся експериментувати! Замість бульйону можна брати просту воду. Зморимо рецепт.
- Яловичина - 1 кілограм
- Червоне вино - 750 мілілітрів
- Овочі - За смаком
- Оливкова олія - 3-5 Ст. Ложок
- Борошно - 80 грам
- Бульйон - 300 мілілітрів
Підготуйте інгредієнти. Овочі помийте, м'ясо поріжте на середні шматочки.
М'ясо умочіть в борошні. Овочі довільно поріжте.
Обсмажте спочатку в оливковій олії м'ясо до золотистого кольору.
Потім викладіть овочі.
Потім все перекладаємо в казан, заливаємо бульйоном і вином. Варимо і тушкуємо до готовності (близько 3 годин), не забудьте додати спецій.
Наша яловичина і овочі в казані готові! Подаємо гарячим і приємного апетиту!
Наша яловичина і овочі в казані готові! Подаємо гарячим і приємного апетиту!