Рецепт Яловичина і овочі в казані фото

Яловичина і овочі в казані
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Овочі , Яловичина
ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Хочу поділитися з вами рецептом приготування яловичини з овочами в казані. Блюдо дуже насичене, смачне, але не важкий, ідеально для святкової вечері!

Опис приготування:

Спеціально не вказую, які овочі можна використовувати, адже в цьому і сенс рецепта - можете взяти то, Що вам подобається. Для приготування яловичини з овочами в казані я зазвичай беру картопля, морква, помідори, цибуля, часник, цибуля-пористий. Також можна додати грибочків, розмарину, лаврове листя. Не соромтеся експериментувати! Замість бульйону можна брати просту воду. Зморимо рецепт.

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Червоне вино - 750 мілілітрів
  • Овочі - За смаком
  • Оливкова олія - 3-5 Ст. Ложок
  • Борошно - 80 грам
  • Бульйон - 300 мілілітрів
яловичина і овочі в казані - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти. Овочі помийте, м'ясо поріжте на середні шматочки.
яловичина і овочі в казані - фото крок 2
М'ясо умочіть в борошні. Овочі довільно поріжте.
яловичина і овочі в казані - фото крок 3
Обсмажте спочатку в оливковій олії м'ясо до золотистого кольору.
яловичина і овочі в казані - фото крок 4
Потім викладіть овочі.
яловичина і овочі в казані - фото крок 5
Потім все перекладаємо в казан, заливаємо бульйоном і вином. Варимо і тушкуємо до готовності (близько 3 годин), не забудьте додати спецій.
Наша яловичина і овочі в казані готові! Подаємо гарячим і приємного апетиту!

Схожі рецепти