Рецепт Яловичина, тушкована в казані фото

Яловичина, тушкована в казані
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 6 г. 20 хв.

Ніжна, соковита, ароматна, тане в роті яловичина… що, що - це все про рецепт! Таке м'ясо можна подавати і з гарніром, і на бутерброди. Рекомендую!

Опис приготування:

Беріть м'ясо з невеликими прошарками жиру, щоб зберегти його соковитість. Готувати м'ясо коштує на мінімальному вогні, щоб воно просочилося усіма соками і ароматами.

  • Яловичина (м'якоть) - 1, 2-1, 5 кілограма
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, спеції - За смаком
  • Цибуля - 2 штуки
  • Часник - 4 зубчики
  • Червоне вино - 0, 5 склянки
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Морква - 2-3 штук
яловичина, тушкована в казані - фото крок 1
1. Вимийте м'ясо, витріть його серветками. Натріть м'ясо сіллю, перцем і сумішшю італійських трав.
яловичина, тушкована в казані - фото крок 2
2. Розігрійте казанок з рослинним маслом, викладіть м'ясо і обсмажуйте його протягом декількох хвилин з кожного боку.
яловичина, тушкована в казані - фото крок 3
3. Перекладіть м'ясо в тарілку. Наріжте півкільцями цибулю і обсмажте його в розігрітому казані близько 5-7 хвилин. Додайте подрібнений часник і нарізану крупно морква.
яловичина, тушкована в казані - фото крок 4
4. Викладіть поверх овочів обсмажене м'ясо, додайте вино і лавровий лист.
яловичина, тушкована в казані - фото крок 5
5. Доведіть до кипіння і зменшіть вогонь на мінімум, накрийте казанок кришкою і тушкуйте близько 3, 5-4, 5 годин.
яловичина, тушкована в казані - фото крок 6
6. Готове м'ясо наріжте шматочками (не важко буде зробити це зазвичай виделкою) і подавайте з овочами. Смачного!

Схожі рецепти