Рецепт Глазуровані овочі фото

Глазуровані овочі
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Овочі
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Гарніри
Кількість порцій: 2
Час приготування: 45 хв.

Глазурування - це особлива технологія приготування овочів, завдяки якій вони зберігають свою текстуру і аромат. Є різні способи приготування, я хочу показати один з найпростіших.

Опис приготування:

Докладніше, як приготувати глазуровані овочі, я розповім нижче. За цим принципом можна приготувати будь-які овочі, особливо добре підійдуть коренеплоди. Маргарин можна замінити на кокосове рафінована олія. Замість спецій можна взяти свіжу гілочку чебрецю або розмарину.

  • Картопля - 2-3 штук
  • Морква - 1-2 штук
  • Cukini - 1 штука
  • Часник - 3-5 зубчиків
  • Італійські трави - 1 Чайна ложка
  • Маргарин - 30-40 грам
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Чорний перець - За смаком
  • Вода - За смаком
глазуровані овочі - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
глазуровані овочі - фото крок 2
Наріжте овочі на однакові скибочки середнього розміру.
глазуровані овочі - фото крок 3
Розігрійте на сковороді маргарин, додайте спеції, сіль, цукор і часник. Дочекайтеся розкриття аромату.
глазуровані овочі - фото крок 4
Перекладіть в сковороду картоплю і моркву. Налийте води так, щоб вона тільки покривала овочі.
глазуровані овочі - фото крок 5
Накрийте сковороду пергаментом, залиште на 10 хвилин гаситися на середньо-низькому вогні.
глазуровані овочі - фото крок 6
Потім додайте цукіні. Знову накрийте пергаментом і тушкуйте до випаровування рідини. В кінці перемішайте, щоб овочі повністю вкрилися глазур'ю.
глазуровані овочі - фото крок 7
Глазуровані овочі готові, смачного!

Схожі рецепти