Глазуровані овочі
(покроковий рецепт з фото)
Глазурування - це особлива технологія приготування овочів, завдяки якій вони зберігають свою текстуру і аромат. Є різні способи приготування, я хочу показати один з найпростіших.
Докладніше, як приготувати глазуровані овочі, я розповім нижче. За цим принципом можна приготувати будь-які овочі, особливо добре підійдуть коренеплоди. Маргарин можна замінити на кокосове рафінована олія. Замість спецій можна взяти свіжу гілочку чебрецю або розмарину.
- Картопля - 2-3 штук
- Морква - 1-2 штук
- Cukini - 1 штука
- Часник - 3-5 зубчиків
- Італійські трави - 1 Чайна ложка
- Маргарин - 30-40 грам
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Чорний перець - За смаком
- Вода - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Наріжте овочі на однакові скибочки середнього розміру.
Розігрійте на сковороді маргарин, додайте спеції, сіль, цукор і часник. Дочекайтеся розкриття аромату.
Перекладіть в сковороду картоплю і моркву. Налийте води так, щоб вона тільки покривала овочі.
Накрийте сковороду пергаментом, залиште на 10 хвилин гаситися на середньо-низькому вогні.
Потім додайте цукіні. Знову накрийте пергаментом і тушкуйте до випаровування рідини. В кінці перемішайте, щоб овочі повністю вкрилися глазур'ю.
Глазуровані овочі готові, смачного!