Домашні глазуровані пончики
(покроковий рецепт з фото)
Круглі. Солодкі. Легкі. Смачні. Пончики, які я приготувала вдома, "полетіли" зі столу швидше, ніж я могла припускати. Пончики ароматні, зі злегка хрусткою скоринкою, солодкі і м'які всередині.
Домашні глазуровані пончики - улюблені ласощі дитинства. А пончики, приготовані в домашніх умовах, обов'язково припадуть до смаку не тільки діткам, але і дорослим. У відео пропонується нескладний рецепт приготування пончиків із дріжджового тіста. Прикрас для таких смачних пончиків можна придумати безліч. Такі пончики-пампушки стануть прикрасою будь-якого столу. Готуйте з задоволенням! Смачного!
- Тепле молоко - 1 Склянка
- Цукор - 1/4 склянки
- Дріжджі - 2 чайних ложки
- Яйце - 2 штуки
- Вершкове масло - 75 грам
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Ванілін - 1/2 чайних ложки
- Вода - 1/2 склянки
1. Змішайте цукор дріжджі і тепле молоко в одній мисці.
2. В окремій ємності розтопіть вершкове масло. Додайте в тепле масло яйця і збийте суміш.
3. Змішайте масляну суміш з дріжджами.
4. З'єднайте борошно, сіль і рідку суміш в комбайні за допомогою насадки-гака або вручну. Замісити тісто.
5. Розкачайте тісто і виріжте за допомогою склянки невеликі кружечки.
6. Виріжте серединку в тесті і залиште майбутні пончики в теплому місці збільшитися в розмірі на одну годину.
7. У киплячій рослинній олії обсмажте пончики до золотистого.
8. В піалі змішайте цукрову пудру, воду і ванілін. В отриману глазур обмокніте пончики.
9. Дайте пончикам охолонути і насолоджуйтеся.