Дієтичні глазуровані сирки
(покроковий рецепт з фото)
Ці дієтичні глазуровані сирки в домашніх умовах готуються досить просто. Вони призначені для тих, хто сидить на дієті Дюка, проте підійдуть і для всіх інших худнуть. Смачно і ніжно!
Звичайно, цей рецепт приготування дієтичних глазурованих сирків відрізняється від того, за яким готують сирки в магазинах взагалі, я так думаю, найрадикальнішим чином. Адже в цьому рецепті мінімум калорій, немає консервантів та іншої гидоти, і засвоюються сирки організмом повністю, приносять користь і дарують ситість. Чудовий дієтичний продукт!
- Сир - 500 грам
- Знежирений кефір - 50 грам (можна і більше, щоб сир зробити пастоподібною)
- Цукрозамінник - За смаком
- Ванілін - За смаком
- Молоко знежирене - 300 мілілітрів
- Какао - 2 Ст. Ложки
- Якщо-якщо - 2 чайних ложки
- Жовтки яєць - 3 штуки
1. Сир змішаємо з кефіром, цукрозамінників та ваніліном, збиваємо в блендері або розминаємо виделкою вручну.
2. Коли маса стане пластичною і однорідної, припинимо її вимішувати і займемося глазур'ю. У молоці розчинний агар-агар і какао, додамо жовтки, перемішаємо до однорідності. А тільки потім ставимо на слабкий вогонь, доводимо до кипіння і уварюємо до загустіння. Маса повинна посветлеть.
3. У кожну форму викладаємо по столовій ложці глазурі, розмазує глазур по стінках формочок, використовуючи для цього силіконову пензлик. Промащуємо дно і стінки форми ретельно. Викладаємо сирну масу в кожну формочку до верху. Зверху теж не забудемо промазати. Нехай тепер застигають в холодильнику.
4. От і все! Смачного!