ПП глазуровані сирки
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам розповісти, як приготувати ПП глазуровані сирки, які можна їсти навіть при дієті. Вони не гірше, ніж з магазину, з сюрпризом. Діти в захваті! Можна використовувати вашу улюблену начинку.
Цей рецепт не має обмежень. В якості начинки сміливо можна використовувати будь-які фрукти, які у вас під рукою. Можна подавати на стіл на свята, в звичайний день. Сирки люблять і діти, і дорослі. А так же можна експериментувати з формами. Дайте волю своїй фантазії! Смачного!
- Сир - 300 грам
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Молоко - 50 мілілітрів
- Чорний шоколад - 100 грам
- Полуниця - 3 штуки
1. Для початку беремо чорний шоколад, розтоплюємо його.
2. Сирки зручніше робити в силіконових формах. Змащуємо формочки тонким шаром розтопленого шоколаду. Ставимо в морозилку, потім ще один раз змащуємо - і знову в морозилку.
3. Сир змішуємо з медом або іншим замінником цукру. Збиваємо блендером до кремо-образної консистенції, якщо вийшло занадто густо, додаємо трохи молока.
4. Додаємо трохи кокосової стружки, добре все перемішуємо.
5. Дістаємо формочки з морозилки, наповнюємо їх сирною масою, в центр кладемо полуничку. Повністю наповнюємо формочку і відправляємо все в морозилку ще на 20 мінут.Когда сирки затвердіють, покриваємо їх зверху ще шоколадом. Знову ставимо в морозилку.
6. Після дістаємо і акуратно виймаємо готовий десерт з форми.