Смажені овочі з гострим соусом
(покроковий рецепт з фото)
Мікс улюблених овочів і насичений соус з чилі пастою, - ось таке блюдо хочу вам презентувати. Усім шанувальникам швидкої і пікантною азіатської кухні особливо рекомендую на замітку цей класний рецепт.
Обрані в даному випадку овочі - це лише один з можливих варіантів. Ви можете взяти абсолютно будь-які мікси, які вам до душі. До речі, чудово підійдуть і заморожені суміші. Якщо у вас немає чилі пасти, можна використовувати свіжий перець, наприклад. Покажу вам один варіант, як приготувати смажені овочі з гострим соусом.
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Часник - 2-3 зубчиків
- Імбир - 1 Ст. Ложка
- Цибулина - 1 штука
- Брокколі - 300 грам
- Морква - 2 штуки
- Зелень - 1 пучок (по бажанню)
- Зелений горошок - 100 грам (в стручках)
- Гриби мариновані - 150 грам (по бажанню)
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Кукурудзяний крохмаль - 1 Чайна ложка
- Перець чилі паста - 1/2 чайних ложки
- Вода або бульйон - 4 Ст. Ложки
1. На сковороді розігрійте олію.
2. Викладіть подрібнену цибулю, часник і імбир. Обсмажте пару хвилин, помішуючи.
3. Додайте моркву, брокколі.
4. Обсмажте хвилин 5. Після додайте горошок, зелень, грибочки і смажте ще буквально хвилинку.
5. Чилі пасту, крохмаль, соєвий соус і бульйон перемішайте до однорідності.
6. Вилийте соус, обсмажте, помішуючи, пару хвилин. Усе, можна знімати з вогню і подавати смажені овочі з гострим соусом до столу.
Смачного!
Смачного!