Млинці з помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Якщо звичайні млинці вам вже набридли, пропоную зробити ось такі - з помідорами. Легко, незвично і смачно. До речі, можна постійно експериментувати з начинками, додавати смажені гриби, фарш та ін.
Захотілося млинців, але не зовсім звичайних? Пропоную вам рецепт приготування млинців з помідорами. Приготувати їх дуже легко і просто. Єдина незручність - млинці можуть злегка приставати до сковороди, тому їх краще робити на сковороді з антипригарним або керамічним покриттям. Розповідаю, як приготувати млинці з помідорами.
- Молоко - 300 мілілітрів
- Сіль - 1 щіпка
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 1 Склянка
- Масло рослинне рафіноване - 2 Ст. Ложки
- Помідор - 1-2 штук
- Зелень - За смаком
1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
2. Яйце стільком людям разом з дрібкою солі.
3. Додайте половину молока і розмішайте. Потім додайте все борошно і гарненько розмішайте, щоб вийшла досить густа маса. І нарешті влийте молоко і гарненько розмішайте віночком. Тісто вийшло по консистенції схожим на рідку сметану, тільки більш в'язким, і в ньому зовсім грудочок.
4. Дрібно наріжте помідор і покладіть його в друшляк або сито, щоб зайва рідина скла.
5. Сковороду трохи змастіть рослинною олією (тільки для першого млинця) Вилийте половину тіста Половникова. Розподіліть тісто по всій площині сковороди, а зверху розкладіть шматочки помідорів. Смажте млинець з одного боку на повільному вогні приблизно хвилину, потім переверніть і підрум'яньте з іншого боку. Сторона млинця, на якій помідори трохи пристане, на жаль, так і має бути.
6. Готові млинці можна згорнути конвертиком або загорнути в рулетик. Я змащую додатково вершковим сиром, але можна нічого не додавати - млинці та так вийдуть дуже смачними.
7. Їжте із задоволенням!