Маринад для крил в духовці 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Щоб м'ясо вийшло смачним і соковитим, його необхідно попередньо замаринувати на кілька годин, а найкраще - на всю ніч. Існує чимало варіантів маринаду, найпопулярніший - томатний.
Хочете дізнатися, як приготувати маринад для крил в духовці? Тоді цей рецепт для вас! Такий універсальний маринад піде не тільки для птиці, але і для будь-якого виду м'яса.
- Помідор - 3 штуки
 - Зелень - 1 пучок (свіжі базилік, петрушка і селера)
 - Імбир - 20 грам
 - Часник - 3 зубчики
 - Перець болгарський - 2 штуки (маленький)
 - Масло рослинне - 3 Ст. Ложки (без запаху)
 - Цибуля ріпчаста - 1/2 штуки
 - Спеції - За смаком
 

Самим основним інгредієнтом цього маринаду є імбир. Вам необхідно вичавити з нього сік. Для цього очистіть імбир від шкірки і натріть його на дрібній тертці.

Потім покладіть натертий імбир в марлю, відіжміть з нього сік. Ви можете зробити це за допомогою будь-якого іншого пристосування, наприклад - сита або преса.

Всі овочі ретельно вимийте під холодною проточною водою, наріжте довільними шматками і складіть в чашу блендера. Туди ж відправте свіжу зелень. Влийте в чашу блендера імбирний сік, подрібніть все до однорідності на максимальній швидкості.

Отриманий маринад перелийте в алюмінієву або скляну піалку. Додайте сіль і спеції за смаком. Це можуть бути будь-які трави, які ви використовуєте для запікання птиці. Ретельно перемішайте маринад, а потім поставте його в холодильник. Його можна використовувати не тільки для маринування, але і як самостійний соус.