Маринад для крил в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Щоб м'ясо вийшло смачним і соковитим, його необхідно попередньо замаринувати на кілька годин, а найкраще - на всю ніч. Існує чимало варіантів маринаду, найпопулярніший - томатний.
Хочете дізнатися, як приготувати маринад для крил в духовці? Тоді цей рецепт для вас! Такий універсальний маринад піде не тільки для птиці, але і для будь-якого виду м'яса.
- Помідор - 3 штуки
- Зелень - 1 пучок (свіжі базилік, петрушка і селера)
- Імбир - 20 грам
- Часник - 3 зубчики
- Перець болгарський - 2 штуки (маленький)
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки (без запаху)
- Цибуля ріпчаста - 1/2 штуки
- Спеції - За смаком
Самим основним інгредієнтом цього маринаду є імбир. Вам необхідно вичавити з нього сік. Для цього очистіть імбир від шкірки і натріть його на дрібній тертці.
Потім покладіть натертий імбир в марлю, відіжміть з нього сік. Ви можете зробити це за допомогою будь-якого іншого пристосування, наприклад - сита або преса.
Всі овочі ретельно вимийте під холодною проточною водою, наріжте довільними шматками і складіть в чашу блендера. Туди ж відправте свіжу зелень. Влийте в чашу блендера імбирний сік, подрібніть все до однорідності на максимальній швидкості.
Отриманий маринад перелийте в алюмінієву або скляну піалку. Додайте сіль і спеції за смаком. Це можуть бути будь-які трави, які ви використовуєте для запікання птиці. Ретельно перемішайте маринад, а потім поставте його в холодильник. Його можна використовувати не тільки для маринування, але і як самостійний соус.