Маринад для крил в духовці

Маринад для крил в духовці
Кількість порцій: 12 Час приготування: 20 хв.
Щоб м'ясо вийшло смачним і соковитим, його необхідно попередньо замаринувати на кілька годин, а найкраще - на всю ніч. Існує чимало варіантів маринаду, найпопулярніший - томатний.

опис приготування:

хочете дізнатися, як приготувати маринад для крил в духовці? Тоді цей рецепт для вас! Такий універсальний маринад піде не тільки для птиці, але і для будь-якого виду м'яса.

  • помідор— 3 штуки
  • зелень— 1 пучок(свіжі базилік, петрушка і селера)
  • імбир— 20 грам
  • часник— 3 зубчики
  • Перець болгарський— 2 штуки(маленький)
  • Масло рослинне— 3 Ст. ложки(без запаху)
  • Цибуля ріпчаста— 1/2 штуки
  • спеції— За смаком
Маринад для крил в духовці - фото крок 1 Самим основним інгредієнтом цього маринаду є імбир. Вам необхідно вичавити з нього сік. Для цього очистіть імбир від шкірки і натріть його на дрібній тертці.

Маринад для крил в духовці - фото крок 2 Потім покладіть натертий імбир в марлю, відіжміть з нього сік. Ви можете зробити це за допомогою будь-якого іншого пристосування, наприклад - сита або преса.

Маринад для крил в духовці - фото крок 3 Всі овочі ретельно вимийте під холодною проточною водою, наріжте довільними шматками і складіть в чашу блендера. Туди ж відправте свіжу зелень. Влийте в чашу блендера імбирний сік, подрібніть все до однорідності на максимальній швидкості.

Маринад для крил в духовці - фото крок 4 Отриманий маринад перелийте в алюмінієву або скляну піалку. Додайте сіль і спеції за смаком. Це можуть бути будь-які трави, які ви використовуєте для запікання птиці. Ретельно перемішайте маринад, а потім поставте його в холодильник. Його можна використовувати не тільки для маринування, але і як самостійний соус. Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Маринад для баранини в духовці

Маринад для баранини в духовці

Якщо ви вирішили запекти баранину в духовці і не знаєте, як її замаринувати, щоб м'ясо було ніжним, я пораджу вам цей простий рецепт, тут для маринаду ми використовуємо йогурт, імбир, часник і кінзу. опис приготування: Напевно, кожна господиня стикалася з такою проблемою, коли баранина після з...

читати далі
Маринад для яловичини в духовці

Маринад для яловичини в духовці

Щоб яловичина в духовці не отримують жорсткої, досить приготувати для неї правильний маринад. Хочу поділитися секретом приготування маринаду, з яким у мене м'ясо завжди виходить супер! опис приготування: Для маринаду ми будемо використовувати лук, морква, петрушку, лавровий лист, розмарин, гво...

читати далі
Маринад для курки в духовці

Маринад для курки в духовці

Якщо ви хочете отримати на виході з духовки ароматну курочку з хрусткою скоринкою, то для запікання візьміть правильний маринад. Рецептом такого маринаду я як раз і хочу поділитися. опис приготування: Для маринаду нам знадобиться: сік апельсина, насіння коріандру та гірчиці, очищений часник, о...

читати далі
Маринад для свинячий рульки в духовці

Маринад для свинячий рульки в духовці

Для того, щоб приготувати смачну свинячу рульку, найважливішим компонентом є правильний маринад. від того, як саме підготувати рульку до запікання, буде залежати її смак, м'якість і аромат. опис приготування: У кожній сім'ї є свій «секретний» рецепт маринування та приготування ідеального м'яса...

читати далі
Маринад для качки перед запіканням в духовці

Маринад для качки перед запіканням в духовці

Сьогодні хочу поділитися відмінним рецептом, як приготувати маринад для качки перед запіканням в духовці. У такому маринаді я вважаю за краще маринувати частини качки протягом 2-6 годин, а потім запікати. опис приготування: З цим маринадом качка стане по-справжньому святковою і дуже смачною. З...

читати далі