Маринад для курки в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете отримати на виході з духовки ароматну курочку з хрусткою скоринкою, то для запікання візьміть правильний маринад. Рецептом такого маринаду я як раз і хочу поділитися.
Для маринаду нам знадобиться: сік апельсина, насіння коріандру та гірчиці, очищений часник, оливкова олія, мед і сіль. Все це треба гарненько змішати в ступці. Готовим маринадом треба натерти курку і відправити в холодильник маринуватися, найкраще - на ніч. Смачного!
- Апельсин - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Насіння koriandra - 1 Чайна ложка
- Насіння гірчиці - 1 Чайна ложка
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
Сік апельсина вичавіть в миску, можна скористатися соковижималкою.
Змішайте гірчиці і коріандру в ступці і добре розімніть.
Змішайте сік і спеції з ступки. Видавіть туди ж часник через давилку. Додайте мед і оливкове масло. Посоліть і добре перемішайте.
Отримані маринадом змастити куряче м'ясо і маринують близько години в холодильнику.