Маринад для свинячий рульки в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Для того, щоб приготувати смачну свинячу рульку, найважливішим компонентом є правильний маринад. Від того, як саме підготувати рульку до запікання, буде залежати її смак, м'якість і аромат.
У кожній сім'ї є свій «секретний» рецепт маринування та приготування ідеального м'яса. Як замаринувати свинячу рульку для запікання в духовці, щоб вона була не пересушеній і не жорсткою? Я вам розповім, як приготувати маринад для свинячий рульки в духовці. Цей маринад поступово розм'якшує волокна і робить свинячу рульку більш ніжною і соковитою, додаючи їй приємний присмак.
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Соєвий соус - 50 мілілітрів
- Масло рослинне - 50 мілілітрів
- Спеції - За смаком (для свинини)
- Гірчиця російська - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Свиняча рулька - 1700 грам

Підготуйте всі інгредієнти.

Підготуйте маринад. Змішайте мед, соєвий соус, гірчицю, олія, спеції для м'яса.

Добре перемішайте маринад. Додайте трохи солі.

Свинячу рульку добре помийте, обсушити паперовим рушником. Викладіть в миску, залийте маринадом.

Маринад добре втирайте з усіх боків. Накрийте миску харчовою плівкою і відправте в холодильник на 8-10 годин. За цей час бажано свинячу рульку перевернути кілька разів.

Потім помістіть свинячу рульку в пакет для запікання. Надішліть в розігріту духовку до 180 градусів.

Випікайте 1.5 годину. В кінці приготування пакет для запікання можна розрізати, щоб рулька красиво підрум'янилася.

Ця рулька смачна як у гарячому, так і в холодному вигляді. Запрошую до столу. Смачного!