Рецепт Маринад для свинячий рульки в духовці фото

Маринад для свинячий рульки в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина, Свиняча рулька
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Страви в рукаві, Соуси

Для того, щоб приготувати смачну свинячу рульку, найважливішим компонентом є правильний маринад. Від того, як саме підготувати рульку до запікання, буде залежати її смак, м'якість і аромат.

У кожній сім'ї є свій «секретний» рецепт маринування та приготування ідеального м'яса. Як замаринувати свинячу рульку для запікання в духовці, щоб вона була не пересушеній і не жорсткою? Я вам розповім, як приготувати маринад для свинячий рульки в духовці. Цей маринад поступово розм'якшує волокна і робить свинячу рульку більш ніжною і соковитою, додаючи їй приємний присмак.

  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Соєвий соус - 50 мілілітрів
  • Масло рослинне - 50 мілілітрів
  • Спеції - За смаком (для свинини)
  • Гірчиця російська - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
  • Свиняча рулька - 1700 грам
маринад для свинячий рульки в духовці - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
маринад для свинячий рульки в духовці - фото крок 2
Підготуйте маринад. Змішайте мед, соєвий соус, гірчицю, олія, спеції для м'яса.
маринад для свинячий рульки в духовці - фото крок 3
Добре перемішайте маринад. Додайте трохи солі.
маринад для свинячий рульки в духовці - фото крок 4
Свинячу рульку добре помийте, обсушити паперовим рушником. Викладіть в миску, залийте маринадом.
маринад для свинячий рульки в духовці - фото крок 5
Маринад добре втирайте з усіх боків. Накрийте миску харчовою плівкою і відправте в холодильник на 8-10 годин. За цей час бажано свинячу рульку перевернути кілька разів.
маринад для свинячий рульки в духовці - фото крок 6
Потім помістіть свинячу рульку в пакет для запікання. Надішліть в розігріту духовку до 180 градусів.
маринад для свинячий рульки в духовці - фото крок 7
Випікайте 1.5 годину. В кінці приготування пакет для запікання можна розрізати, щоб рулька красиво підрум'янилася.
маринад для свинячий рульки в духовці - фото крок 8
Ця рулька смачна як у гарячому, так і в холодному вигляді. Запрошую до столу. Смачного!

Схожі рецепти