Рецепт Холодець з яловичої рульки фото

Холодець з яловичої рульки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Яловичина
Рецепти без шкоди
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Новий рік, Різдво
Холодець

Для всіх любителів це традиційної для російської кухні закуски пропоную дуже простий варіант, як приготувати холодець з яловичої рульки в мультиварці. Закуска виходить неймовірно смачною.

Цей рецепт приготування холодцю з яловичої рульки можна використовувати не тільки для мультиварки, але і для плити. Однак з кухонною технікою процес стає легше.

1. Для початку підготуйте м'ясну складову, вимийте, очистіть і викладіть в чашу.

2. Цибулину сполосніть під проточною водою і прямо в лушпинні відправте до м'яса.

3. Моркву очистіть і розріжте навпіл.

4. Викладіть спеції. Використовувати в цьому простому рецепті холодцю з яловичої рульки можна не тільки лавровий лист і запашний перець, але і інші спеції, які вам до душі.

5. Коли всі інгредієнти вже в чаші, залийте водою до позначки максимум.

6. У деяких моделях мультіварок ( "пОЛАРІС ", наприклад) є спеціальна програма для приготування холодцю. Якщо у вашій її немає, то встановіть режим "гасіння" з 7-8 годин (в залежності від потужності).

7. Після завершення програми акуратно дістаньте м'ясо, розберіть його.

8. Морква, трохи остудивши, наріжте тонкими кружечками. Можна зробити їх фігурними при бажанні.

9. Бульйон необхідно кілька разів процідити, щоб видалити залишки спецій і жиру.

10. У підготовлену для застигання форму викладіть м'ясо, залийте його бульйоном, розподіліть шматочки моркви.

11. Для краси доповніть холодець з яловичої рульки в домашніх умовах листочками петрушки або іншою зеленню.

12. Останній етап - це застигання. Форму акуратно відправте в холодильник і залиште там на ніч.

  • Рулька - 1 штука
  • Говяжа вирізка - 500 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Запашний перець - 2-5 штук
  • Сіль - 1 За смаком
  • Морква - 1 штука
Цей рецепт приготування холодцю з яловичої рульки можна використовувати не тільки для мультиварки, але і для плити. Однак з кухонною технікою процес стає легше.

1. Для початку підготуйте м'ясну складову, вимийте, очистіть і викладіть в чашу.

2. Цибулину сполосніть під проточною водою і прямо в лушпинні відправте до м'яса.

3. Моркву очистіть і розріжте навпіл.

4. Викладіть спеції. Використовувати в цьому простому рецепті холодцю з яловичої рульки можна не тільки лавровий лист і запашний перець, але і інші спеції, які вам до душі.

5. Коли всі інгредієнти вже в чаші, залийте водою до позначки максимум.

6. У деяких моделях мультіварок ( "пОЛАРІС ", наприклад) є спеціальна програма для приготування холодцю. Якщо у вашій її немає, то встановіть режим "гасіння" з 7-8 годин (в залежності від потужності).

7. Після завершення програми акуратно дістаньте м'ясо, розберіть його.

8. Морква, трохи остудивши, наріжте тонкими кружечками. Можна зробити їх фігурними при бажанні.

9. Бульйон необхідно кілька разів процідити, щоб видалити залишки спецій і жиру.

10. У підготовлену для застигання форму викладіть м'ясо, залийте його бульйоном, розподіліть шматочки моркви.

11. Для краси доповніть холодець з яловичої рульки в домашніх умовах листочками петрушки або іншою зеленню.

12. Останній етап - це застигання. Форму акуратно відправте в холодильник і залиште там на ніч.

Схожі рецепти