Рецепт Холодець з рульки фото

Холодець з рульки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Свиняча рулька
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Холодець
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Холодець - одне з улюблених страв моєї сім'ї. Я готую холодець з рульки за традиційним сімейним рецептом. Ділюся їм з вами.

Опис приготування:

1. Спочатку необхідно вимочити свинячу рульку. Поріжте її на шматки, помийте і вимочуйте в холодній воді один годину.

2. Перед тим, як поставити варити рульку, необхідно зрізати м'ясо з кісток. І краще великими шматками разом зі шкіркою.

3. Викладіть рульку (кістки і м'ясо) в каструлю, до неї покладіть цибулю (почищений і розрізаний на половинки або четвертинки), залийте водою і поставте варитися на слабкому вогні приблизно 4 годину.

4. Як тільки з'явиться накип, зніміть її. Посоліть бульйон і додайте перець горошком.

5. Перед тим, як вимкнути вогонь, спочатку перевірте бульйон. Це просто. Зачерпніть трохи бульйону столовою ложкою. Дайте йому охолонути і протріть пальцями. Бульйон для холодцю повинен бути липким. Якщо він ще не липкий, поварите ще трохи.

6. Коли бульйон вже готовий, його необхідно процідити. Дістаньте м'ясо і кістки, ріпчаста варений лук.

7. Зріжте з кісток залишилися м'ясо, зріжте з м'яса шкірку. Посоліть м'ясо, викладіть до нього нарізаний часник і перемішайте. Дайте м'яса охолонути.

8. У м'ясорубці або ножем подрібніть м'ясо разом з часником і хрящиками.

9. Викладіть подрібнене м'ясо в форму для холодцю і залийте бульйоном.

10. Поставте в холодильник до повного застигання.

11. Перед подачею прикрасьте холодець з рульки свіжим кропом.

Смачного!

  • Свиняча рулька - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1-2 штук
  • Часник - 3 зубчики
  • Горошки чорного перцю - 1 Чайна ложка
  • Пучок кропу - 1 штука (невеликий.)
1. Спочатку необхідно вимочити свинячу рульку. Поріжте її на шматки, помийте і вимочуйте в холодній воді один годину.

2. Перед тим, як поставити варити рульку, необхідно зрізати м'ясо з кісток. І краще великими шматками разом зі шкіркою.

3. Викладіть рульку (кістки і м'ясо) в каструлю, до неї покладіть цибулю (почищений і розрізаний на половинки або четвертинки), залийте водою і поставте варитися на слабкому вогні приблизно 4 годину.

4. Як тільки з'явиться накип, зніміть її. Посоліть бульйон і додайте перець горошком.

5. Перед тим, як вимкнути вогонь, спочатку перевірте бульйон. Це просто. Зачерпніть трохи бульйону столовою ложкою. Дайте йому охолонути і протріть пальцями. Бульйон для холодцю повинен бути липким. Якщо він ще не липкий, поварите ще трохи.

6. Коли бульйон вже готовий, його необхідно процідити. Дістаньте м'ясо і кістки, ріпчаста варений лук.

7. Зріжте з кісток залишилися м'ясо, зріжте з м'яса шкірку. Посоліть м'ясо, викладіть до нього нарізаний часник і перемішайте. Дайте м'яса охолонути.

8. У м'ясорубці або ножем подрібніть м'ясо разом з часником і хрящиками.

9. Викладіть подрібнене м'ясо в форму для холодцю і залийте бульйоном.

10. Поставте в холодильник до повного застигання.

11. Перед подачею прикрасьте холодець з рульки свіжим кропом.

Смачного!

Схожі рецепти