Холодець з рульки і курки
(покроковий рецепт з фото)
Всіма улюблений холодець в новому виконанні: за рецептом холодцю з рульки і курки ви зможете порадувати своїх гостей на Новий рік цієї прекрасної закускою!
Найкраще готувати холодець з різних видів м'яса, особливо свинина з хрящами підходить відмінно - вона якраз і виділяє необхідний желатин. Рулька теж відмінно підходить, мені знадобилося 4 шматка рульки. Для приготування холодцю з рульки і курки пішло пів курки, вірніше все філейні частини. Поєднання курки і свинини - ідеально, як мені здається, для холодца. Раджу рульку попередньо замочити на ніч: бульйон потім прозоріше буде.
- Рулька - 3-4 штук
- Курка - 0, 5 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 5-6 зубчиків
- Чорний перець горошком - 10 штук
- Лавровий лист - 2 штуки
- Сіль - За смаком
Промиті інгредієнти викладаємо в чашу мультиварки. А також спеції, заливаємо водою, щоб м'ясо закрито було. Солимо до смаку.
Ставимо режим "гасіння" з 6 годин. Після закінчення мультиварка сама перейде в режим "підігрів" .
Дістаємо м'ясо, krošim, відокремлюємо від кісток, морква можна фігурно нарізати. Бульйон ще раз доведіть до кипіння, дайте охолонути. Заповнюємо формочки.
Заливаємо все бульйоном. Відправляємо в холодильник застигати.
Готовий холодець з рульки і курки подаємо вже без формочок, можна прикрасити зеленню!
Готовий холодець з рульки і курки подаємо вже без формочок, можна прикрасити зеленню!