Рецепт Холодець з рульки і курки фото

Холодець з рульки і курки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина, Свиняча рулька
На вечерю, На святковий стіл
Холодець

Всіма улюблений холодець в новому виконанні: за рецептом холодцю з рульки і курки ви зможете порадувати своїх гостей на Новий рік цієї прекрасної закускою!

Найкраще готувати холодець з різних видів м'яса, особливо свинина з хрящами підходить відмінно - вона якраз і виділяє необхідний желатин. Рулька теж відмінно підходить, мені знадобилося 4 шматка рульки. Для приготування холодцю з рульки і курки пішло пів курки, вірніше все філейні частини. Поєднання курки і свинини - ідеально, як мені здається, для холодца. Раджу рульку попередньо замочити на ніч: бульйон потім прозоріше буде.

  • Рулька - 3-4 штук
  • Курка - 0, 5 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 5-6 зубчиків
  • Чорний перець горошком - 10 штук
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
холодець з рульки і курки - фото крок 1
Промиті інгредієнти викладаємо в чашу мультиварки. А також спеції, заливаємо водою, щоб м'ясо закрито було. Солимо до смаку.
холодець з рульки і курки - фото крок 2
Ставимо режим "гасіння" з 6 годин. Після закінчення мультиварка сама перейде в режим "підігрів" .
холодець з рульки і курки - фото крок 3
Дістаємо м'ясо, krošim, відокремлюємо від кісток, морква можна фігурно нарізати. Бульйон ще раз доведіть до кипіння, дайте охолонути. Заповнюємо формочки.
холодець з рульки і курки - фото крок 4
Заливаємо все бульйоном. Відправляємо в холодильник застигати.
Готовий холодець з рульки і курки подаємо вже без формочок, можна прикрасити зеленню!

Схожі рецепти