Рецепт Холодець зі свинячої рульки фото

Холодець зі свинячої рульки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Птах , Курка , Свиняча рулька , Курячі крильця
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Холодець
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 19 г. 0 хв.

В осінній, а особливо в зиязикай період багато хто готує вдома холодці. Рецепти у всіх різні, я ж хотів би поділитися з вами своїм. Готую зі свинячої рульки і ноги. Закуска вищого класу!

Опис приготування:

Напередодні свят ви повинні знати, як приготувати холодець зі свинячої рульки. Крім рульки можна використовувати свинячу ногу, язик, курку і інше м'ясо. Закуска подається до столу з хріном, гірчицею або оцтом. Вдалого приготування!

  • Свиняча рулька - 1 штука
  • М'ясне асорті - 500 грам
  • Свиняча нога - 1 штука
  • Часник - 1 штука (головка)
  • Сіль і перець - За смаком
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Перець горошком - 1 штука
  • Лавровий лист - 1 штука
холодець зі свинячої рульки - фото крок 1
Все м'ясо промиваємо, видаливши зайві шкурки та інше. Замочуємо м'ясо в холодній воді на 12-14 годин. Кожні 3-4 години слід повністю міняти воду.
холодець зі свинячої рульки - фото крок 2
Кип'ятимо м'ясо на середньому вогні і зливаємо воду. Заливаємо нової водою і варимо 2 годину.
холодець зі свинячої рульки - фото крок 3
Для 30 хвилин до готовності додайте в каструлю подрібнену цибулю, терту моркву, подрібнений часник, сіль, перець горошком, перець мелений і лавровий лист. Після варіння витягаємо м'ясо і нарізаємо дрібними шматочками.
холодець зі свинячої рульки - фото крок 4
Форму для холодцю застилає харчовою плівкою.
холодець зі свинячої рульки - фото крок 5
Розкладаємо м'ясо в форму і заливаємо бульйоном.
холодець зі свинячої рульки - фото крок 6
Ставимо холодець на ніч в холодильник. Вранці нарізаємо і подаємо до столу зі свіжою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти