Суп зі свинячої рульки
(покроковий рецепт з фото)
Рулька - це частина свинячої ноги. З неї виходить смачний наваристий бульйон. Тому і рецепт, як приготувати суп зі свинячої рульки, дуже вам сподобається. Це дуже ситне і апетитне перша страва.
Аромат цього супу змусить членів вашої родини чекати його приготування з величезним нетерпінням. За бажанням можна додати інших овочів, але квасоля, селера, цибулю і моркву - це ідеальне поєднання. Подавайте зі свіжою зеленню і хрустким хлібом.
Якщо поставити квасоля розмочуватися на ніч, то суп можна приготувати години за 2. Крім того, можна взяти консервовану квасолю.
- Свиняча рулька копчена - 1 кілограм
- Курячий бульйон - 2 L
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 5 зубчиків
- Фенхель - 1 штука (цибулина)
- Морква - 2 штуки
- Селера стебло - 1 штука
- Селера корінь - 0, 5 штуки
- Томатна паста - 100 мілілітрів
- Насіння фенхелю - 2 чайних ложки
- Червона квасоля - 400 грам
- Червоний гострий перець - 1 Чайна ложка
1
Нарізану невеликими шматками копчену рульку залийте окропом і відставте в сторону. Квасоля за 5-6 годин замочіть в холодній кип'яченій воді і поставте в холодильник.
2
У невеликій кількості рослинного масла обсмажте дрібно нарізані часник і цибулю, поки вони не стануть напівпрозорими.
3
Моркву наріжте кільцями або невеликими кубиками. Додайте в сковороду з цибулею і обсмажте. Потім відправте сюди ж селера, нарізаний, як морква. Додайте томатну пасту і перемішайте.
4
Насіння фенхелю підсушіть на середньому вогні протягом 5 хвилин на сухій сковороді, але стежте, щоб вони не пригоріли.
5
У каструлі з товстими стінами з'єднайте свинячу рульку, насіння фенхелю, червоний перець чилі, квасоля і підсмажені овочі. Залийте бульйоном і доведіть до кипіння.
6
Варіть суп 2-2, 5 годину, іноді додаючи гарячу кип'ячену воду по необхідності. Коли м'ясо стане м'яким, витягніть його з супу і наріжте маленькими шматочками.