Рецепт Суп зі свинячої рульки фото

Суп зі свинячої рульки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Бобові , Квасоля , Свиняча рулька , Червона квасоля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Супи
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 8 г. 0 хв.

Рулька - це частина свинячої ноги. З неї виходить смачний наваристий бульйон. Тому і рецепт, як приготувати суп зі свинячої рульки, дуже вам сподобається. Це дуже ситне і апетитне перша страва.

Опис приготування:

Аромат цього супу змусить членів вашої родини чекати його приготування з величезним нетерпінням. За бажанням можна додати інших овочів, але квасоля, селера, цибулю і моркву - це ідеальне поєднання. Подавайте зі свіжою зеленню і хрустким хлібом.

Якщо поставити квасоля розмочуватися на ніч, то суп можна приготувати години за 2. Крім того, можна взяти консервовану квасолю.

  • Свиняча рулька копчена - 1 кілограм
  • Курячий бульйон - 2 L
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 5 зубчиків
  • Фенхель - 1 штука (цибулина)
  • Морква - 2 штуки
  • Селера стебло - 1 штука
  • Селера корінь - 0, 5 штуки
  • Томатна паста - 100 мілілітрів
  • Насіння фенхелю - 2 чайних ложки
  • Червона квасоля - 400 грам
  • Червоний гострий перець - 1 Чайна ложка
1
Нарізану невеликими шматками копчену рульку залийте окропом і відставте в сторону. Квасоля за 5-6 годин замочіть в холодній кип'яченій воді і поставте в холодильник.
2
У невеликій кількості рослинного масла обсмажте дрібно нарізані часник і цибулю, поки вони не стануть напівпрозорими.
3
Моркву наріжте кільцями або невеликими кубиками. Додайте в сковороду з цибулею і обсмажте. Потім відправте сюди ж селера, нарізаний, як морква. Додайте томатну пасту і перемішайте.
4
Насіння фенхелю підсушіть на середньому вогні протягом 5 хвилин на сухій сковороді, але стежте, щоб вони не пригоріли.
5
У каструлі з товстими стінами з'єднайте свинячу рульку, насіння фенхелю, червоний перець чилі, квасоля і підсмажені овочі. Залийте бульйоном і доведіть до кипіння.
6
Варіть суп 2-2, 5 годину, іноді додаючи гарячу кип'ячену воду по необхідності. Коли м'ясо стане м'яким, витягніть його з супу і наріжте маленькими шматочками.

Схожі рецепти