Рулет зі свинячої рульки
(покроковий рецепт з фото)
Для м'ясних закусок можна використовувати будь-яке м'ясо, в залежності від того, що ви хочете отримати в результаті. Наприклад, зі свинячої рульки виходить дуже м'який і соковитий рулет, і готується він досить просто.
Закуски цілком можна зробити своїми руками, це не так вже й складно, зате в якості і смаку продукту можна бути впевненим на всі сто. І тут язик піде саме про один такий простий і дуже корисному в господарстві рецепті, в якому я розповім вам, як зробити рулет зі свинячої рульки, дуже соковитий і неймовірно смачний. Вам для цього знадобиться мінімум продуктів і кілька годин часу, я зазвичай готую рулет зі свинячої рульки в домашніх умовах з вечора, ставлю його на ніч в холодильник, а вже вранці приголомшлива закуска повністю готова.
- Рулька свиняча - 1 штука
- Овочі сушені подрібнені - 1 Ст. Ложка (паприка червона, паприка зелена, часник)
- Перець чорний грубого помелу - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
Для початку рульку слід ретельно промити і витерти насухо.
Далі ми робимо надріз вздовж кістки і дуже акуратно відокремлюємо м'якоть від кісточки, намагаючись не пошкодити шкірку і м'ясо.
У невеликій мисці змішуємо сушені овочі, мелений перець і сіль, можете додати свої улюблені спеції.
Тепер м'ясо слід гарненько натерти з усіх боків приготовленої сумішшю спецій і солі.
Далі ми плотненько звертаємо м'ясо рулетом, загортаємо краю рулету всередину і поміщаємо його в формувальну сітку. Щоб поміщати рулет в сітку було зручніше, ви можете для початку викласти його трубу з картону і вже на неї натягувати сітку.
Картонну трубку прибираємо а кінці сітки перев'язуємо нитками.
Загортаємо рулет в кілька шарів фольги і викладаємо його у форму, запікаємо рулет в духовці 1-1, 5 годин 200 градусах.
Після закінчення часу фольгу слід акуратно зняти і ще 5-10 хвилин запікати рулет без неї.
Як тільки рулет підрум'яниться, витягаємо його з духовки і залишаємо остигати при кімнатній температурі, потім ставимо в холодильник на 8-10 годин. Після цього з рулету можна зняти сітку, нарізати його і подати до столу. Приємного всім апетиту!